Σύμφωνα με μια διαρροή που δημοσιεύτηκε στο Weibo , η Apple θα προσφέρει ένα κίτρινο χρώμα για τα iPhone 14 και 14 Plus την άνοιξη. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, στην Apple αρέσει να προσφέρει ένα νέο χρώμα στην πορεία κάθε μοντέλου. Αυτή είναι η ευκαιρία να δώσετε μια μικρή ώθηση στις πωλήσεις. Τον Μάρτιο του 2022, δικαιούμασταν ένα πράσινο χρώμα για τα iPhone 13 και 13 mini . Από την πλευρά τους, τα iPhone 13 Pro και Pro Max δικαιούνταν ένα αλπικό πράσινο μοντέλο. Ένα χρόνο νωρίτερα, η Apple πρόσφερε το μωβ χρώμα για τα iPhone 12 και 12 mini .

Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν υπήρχε ήδη ένα κίτρινο iPhone. Πράγματι, αυτό συνέβη για το iPhone 11. Το ίδιο χρώμα ήταν διαθέσιμο το 2018 με το iPhone XR. Θα πρέπει λοιπόν να κάνει την επιστροφή του φέτος. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν το iPhone 14 Pro θα δικαιούται μια παραλλαγή του κίτρινου ή άλλου χρώματος.

Από την άλλη, το MacRumors ανακοινώνει ότι η Apple θα πραγματοποιήσει ενημέρωση προϊόντων την επόμενη εβδομάδα. Είναι πιθανό να σχετίζεται με το διάσημο κίτρινο iPhone 14. Ή μπορεί να είναι κάτι άλλο.