«Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για αυτήν τη συναρπαστική εβδομάδα τεχνολογίας και κοινότητας », λέει η Apple για το WWDC 2023. «Γίνετε από τους πρώτους που θα ακούσετε για τις πιο πρόσφατες πλατφόρμες, τεχνολογίες και εργαλεία της Apple. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με ειδικούς της Apple και άλλους προγραμματιστές. Όλα online και δωρεάν .

Εάν όλα πάνε όπως είχε προγραμματιστεί, η Apple θα εκμεταλλευτεί την εναρκτήρια ομιλία του WWDC 2023 στις 5 Ιουνίου για να παρουσιάσει τα iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 και tvOS 17. Θα πρέπει επίσης να ανακαλύψουμε το Reality Pro, το πρώτο ακουστικό από εικονικό και επαυξημένο πραγματικότητα από την Apple. Επίσης, η Apple θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να ανακοινώσει το πρώτο της Apple Silicon Mac Pro, καθώς και το MacBook Air με οθόνη 15 ιντσών.

"Το WWDC είναι μια από τις αγαπημένες μας εποχές του χρόνου στην Apple, επειδή είναι μια ευκαιρία να συνδεθούμε με τους ταλαντούχους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο που κάνουν αυτήν την κοινότητα τόσο καταπληκτική", δήλωσε η Susan Prescott, αντιπρόεδρος της Apple για τις παγκόσμιες σχέσεις προγραμματιστών . «Το WWDC23 θα είναι το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό από όλα, και ανυπομονούμε να δούμε πολλούς από εσάς διαδικτυακά και προσωπικά σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση! » .

Θα υπάρξει μια «ειδική εμπειρία» στο Apple Park στις 5 Ιουνίου και για τους προγραμματιστές και φοιτητές. Όσο για το WWDC 2023 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι δυνατή η παρακολούθηση του διαδικτυακά. Θα είναι δωρεάν για προγραμματιστές.