Είναι πιθανό μια από τις συσκευές που αναφέρει η Apple να είναι το νέο HomePod που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2023 . Δεν αποκλείεται να πρόκειται και για το νέο MacBook Air των 14 και 16 ιντσών και το νέο Mac mini που κυκλοφόρησαν λίγο πολύ ταυτόχρονα με το συνδεδεμένο ηχείο.

Μια άλλη καινοτομία που πρέπει να ληφθεί υπόψη δεν αναφέρεται στις σημειώσεις της Apple. Η εγκατάσταση της ενημέρωσης καθιστά δυνατή τη χρήση της εφαρμογής Apple Devices. Αυτό – το οποίο δοκιμάζεται με το Apple Music και το Apple TV στα Windows – θα σας επιτρέψει να διαχειρίζεστε τις συσκευές Apple σας από έναν ειδικό χώρο. Μέχρι τώρα η διαχείριση γινόταν μέσω iTunes σε υπολογιστή και μέσω Finder σε Mac. Αυτό δεν θα αλλάξει στο Mac, θα συνεχίσει να γίνεται μέσω του Finder.

Το iTunes 12.12.8 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη από το Microsoft Store . Εάν το εγκαταστήσατε από την τοποθεσία της Apple, μπορείτε να ανοίξετε το εργαλείο Apple Software Update στον υπολογιστή σας για να πραγματοποιήσετε λήψη της νέας ενημέρωσης.