Η Apple κυκλοφορεί σήμερα το Beta 3 (build 20E5229e) του iOS 16.4 στο iPhone και το iPadOS 16.4 στο iPad. Έρχεται
μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη . Αυτό αφορά τους προγραμματιστές προς το παρόν, η έκδοση για τους δημόσιους δοκιμαστές θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με αυτήν την beta 3. Η δεύτερη είχε ως αποτέλεσμα την εύρεση της παλιάς κινούμενης εικόνας κατά το γύρισμα μιας σελίδας στην εφαρμογή Apple Books, η ίδια που υπήρχε στο iOS 15. Όσοι επιθυμούν μπορούν διατηρήστε τη συμπεριφορά που εμφανίστηκε με το iOS 16. Από την άλλη, ο κώδικας beta παραπέμπει για άλλη μια φορά στο Apple Music Classic, τη μελλοντική εφαρμογή ροής για κλασική μουσική. Υπάρχει επίσης το Apple Pay που θα πρέπει να ενεργοποιηθεί στη Νότια Κορέα .

Εάν έχετε ήδη τη δεύτερη έκδοση, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη του iOS 16.4 Beta 2.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, η τελική έκδοση θα πρέπει να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό διαβεβαιώθηκε πρόσφατα από Βραζιλιάνο χειριστή δικτύων.

Στη διαδικασία, η Apple προσφέρει την έκδοση beta 3 (build 22E5236f) του macOS 13.3 σε Mac. Και πάλι, αυτό αφορά τους προγραμματιστές προς το παρόν, η αντίστοιχη δημόσια beta θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Υπάρχει επίσης η beta 3 (build 20T5239f) του watchOS 9.4 για το Apple Watch και η beta 3 (build 20L5480g) του tvOS 16.4 για το Apple TV.