Η κύρια καινοτομία που πρέπει να θυμάστε με την προηγούμενη beta είναι ότι η Apple έχει προσθέσει τη δυνατότητα ορισμού ενός συγκεκριμένου λογαριασμού Apple για πρόσβαση στις beta. Έτσι, μπορείτε να έχετε τον λογαριασμό σας Apple για τα πάντα (iOS, iCloud, App Store κ.λπ.) και έναν άλλο ξεχωριστό λογαριασμό προγραμματιστή για πρόσβαση στις beta. Ως υπενθύμιση, αυτό το σύστημα θα αντικαταστήσει τα προφίλ που κατεβάζετε για να αλλάξετε τη συσκευή σας στο κανάλι beta.

Από την πλευρά τους, οι προηγούμενες beta ήταν η αφορμή για να υπάρξει η επιστροφή του παλιού κινούμενου σχεδίου κατά το γύρισμα σελίδας στην εφαρμογή Apple Books (ίδια με αυτή του iOS 15), 31 νέα emoji , η επιστροφή της νέας αρχιτεκτονικής HomeKit, υποστήριξη για ειδοποιήσεις για εφαρμογές Ιστού, καλύτερα για την εφαρμογή Podcasts και πολλά άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει εκδόσεις προγραμματιστών, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.4 Beta 4.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την έκδοση beta 4 (build 22E5246b) του macOS 13.3. Και πάλι έρχεται μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη και αφορά προγραμματιστές. Όσο για το Apple Watch, δικαιούμαστε την beta 4 (build 20T5249a) του watchOS 9.4, ακόμα για προγραμματιστές. Και για υπενθύμιση, η beta 4 του tvOS 16.4 για Apple TV είναι διαθέσιμη από χθες .