Πως να διορθώσετε το "Η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση της ακεραιότητάς της" στο iOS

0

Η Apple έχει αλλάξει πολύ  τον τρόπο εγκατάστασης και επαλήθευσης των εφαρμογών σε συσκευές iOS όλα αυτά τα χρόνια. Όλα ξεκίνησαν με την εμφάνιση των AppStore τρίτων το 2016-2019.

Τα AppStores όπως το AppValley, το Ignition, το TutuApp και πολλά άλλα χρησιμοποιούνται για τη χρήση εταιρικών πιστοποιητικών προγραμματιστών της Apple για την ανάπτυξη εφαρμογών τρίτων, τροποποιημένων παιχνιδιών, τροποποιημένων εφαρμογών και ούτω καθεξής. Η Apple αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και άρχισε να ανακαλεί αυτά τα πιστοποιητικά όλο και περισσότερο.

Προχωρώντας στο 2023  το τοπίο της πλευρικής φόρτωσης του iOS είναι στη χειρότερη δυνατή κατάσταση. Τα καταστήματα εφαρμογών τρίτων, όπως το AppValley και το Tutu, έχουν πεθάνει εδώ και καιρό, σήμερα έχουν περισσότερο ανακληθεί παρά υπογραφεί εφαρμογές, ενώ ακόμη και η πλευρική φόρτωση με εργαλεία υπολογιστή όπως το AltStore και το Sideloadly έχουν τους περιορισμούς του. 

Οι περιορισμοί των δωρεάν λογαριασμών προγραμματιστή Apple

Με τα χρόνια, τα δωρεάν όρια λογαριασμού Apple Developer έχουν τροποποιηθεί πολλές φορές, αλλά το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν πρόσφατα στο iOS 15, όταν η Apple περιόρισε τον αριθμό των εφαρμογών που μπορείτε να έχετε τοποθετήσει με δωρεάν λογαριασμούς σε μόλις 3 εφαρμογές ανά συσκευή.

Παλαιότερα, ήταν δυνατή η εγκατάσταση έως και 10 διαφορετικών εφαρμογών με δωρεάν λογαριασμούς προγραμματιστή στη συσκευή σας. Οι εφαρμογές παραμένουν υπογεγραμμένες μόνο για 7 ημέρες, μετά από τις οποίες είτε διαγράφετε την εφαρμογή είτε την επανεγκαθιστάτε με υπολογιστή. Μια εφαρμογή που έχει λήξει μετά από 7 ημέρες θα λέει απλώς « Η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη » όταν προσπαθείτε να την ανοίξετε. Αυτό το όριο δεν έχει αλλάξει, αφού οι εφαρμογές εξακολουθούν να λήγουν μετά από 7 ημέρες.

Γιατί λαμβάνω "Η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή δεν ήταν δυνατό να επαληθευτεί η ακεραιότητά της" ή "Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση";

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε περισσότερες από 3 εφαρμογές με έναν δωρεάν λογαριασμό προγραμματιστή Apple. Οι πληρωμένοι λογαριασμοί προγραμματιστή Apple (99 $/έτος) μπορούν να έχουν όσες εφαρμογές θέλουν και διαρκούν για ένα χρόνο, αλλά οι δωρεάν λογαριασμοί προγραμματιστή περιορίζονται πλέον σε 3 εφαρμογές ανά συσκευή για 7 ημέρες.

Εάν λαμβάνετε "Η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση της ακεραιότητάς της", είναι πολύ πιθανό επειδή έχετε ήδη εγκαταστήσει 3 εφαρμογές. Λάβετε υπόψη ότι το AltStore μετράει σε αυτό το όριο.

Τρόπος διόρθωσης του "Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής επειδή δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση της ακεραιότητάς της" σε iOS 15 και iOS 16

Ανάλογα με την έκδοση iOS που χρησιμοποιείτε, μπορεί να υπάρχει ή να μην υπάρχει λύση για εσάς. Εάν χρησιμοποιείτε iOS 16.2 ή νεότερη έκδοση και δεν έχετε jailbroken τη συσκευή αυτό το σφάλμα δεν μπορεί να διορθωθεί για εσάς. Έχετε κολλήσει δυστυχώς με 3 εφαρμογές.

Εάν χρησιμοποιείτε iOS 15.0 – 16.1.2, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να καταργήσετε το όριο. Αφού χρησιμοποιήσετε το WDBRemoveThreeAppLimit , θα μπορείτε να εγκαταστήσετε 10 εφαρμογές με δωρεάν λογαριασμούς προγραμματιστή. Το όριο των 7 ημερών δεν επηρεάζεται.

ΒΗΜΑ 1: Λήψη και εγκατάσταση του WDBRemoveThreeAppLimit

Εάν έχετε ήδη 3 εφαρμογές, καταργήστε μία από τις εφαρμογές και εγκαταστήστε το WDBRemoveThreeAppLimit από τον @zhuowei.  Η εφαρμογή WDBRemoveThreeAppLimit είναι ανοιχτού κώδικα στο GitHub και βασίζεται στην MacDirtyCow . εκμετάλλευση

Μπορείτε να το φορτώσετε με το AltStore ή το Sideloadly .

ΒΗΜΑ 2: Πριν εγκαταστήσετε οποιοδήποτε άλλο IPA, χρησιμοποιήστε το WDBRemoveThreeAppLimit

Κάθε φορά που θέλετε να εγκαταστήσετε επιπλέον εφαρμογές στη συσκευή σας, ανοίξτε πρώτα το WDBRemoveThreeAppLimit και πατήστε το κουμπί «GO». Μόλις σας πει "SUCCESS", είναι ασφαλές να εγκαταστήσετε όποια IPA θέλετε και θα λειτουργήσουν όλα ακόμα κι αν έχετε περισσότερες από 3 εφαρμογές. 

Λάβετε υπόψη ότι οι Δωρεάν Λογαριασμοί προγραμματιστή εξακολουθούν να περιορίζονται σε μέγιστο αριθμό 10 αναγνωριστικών εφαρμογών και αυτή η εφαρμογή δεν θα το παρακάμψει. Ωστόσο, 10 εφαρμογές ξεπερνούν το φτωχό  3 εφαρμογές.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !