Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo αποκαλύπτει ότι ο αισθητήρας εγγύτητας των τεσσάρων iPhone 15s θα ενσωματώσει το Dynamic Island. Αυτό δεν συνέβη με τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Εδώ είναι τι μας λέει ο Ming-Chi Kuo:

Ενώ όλα τα iPhone 15 υιοθετούν παρόμοια σχεδίαση Dynamic Island με το iPhone 14 Pro, η διαφορά έγκειται στη θέση του αισθητήρα εγγύτητας. Στο iPhone 14 Pro, ο αισθητήρας εγγύτητας βρίσκεται κάτω από την οθόνη (έξω από το Dynamic Island). Αντίθετα, με το iPhone 15s, ο αισθητήρας εγγύτητας βρίσκεται μέσα στο Dynamic Island, χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή στην περιοχή Dynamic Island.

Αυτή η αλλαγή θα περιλαμβάνει αλλαγές σε επίπεδο προμηθευτή με τα εξαρτήματα. Το Finisar θα προσφέρει έτσι αισθητήρες εγγύτητας με μήκος κύματος 940 nm, σε σύγκριση με 1.380 nm για το iPhone 14 Pro.

Θα πρέπει οι μελλοντικοί κάτοχοι ενός iPhone 15 να περιμένουν μια ιδιαίτερη αλλαγή όσον αφορά τη χρήση με την παρουσία του αισθητήρα εγγύτητας στο Dynamic Island; Η απάντηση δεν μας δίνεται προς το παρόν και θα πρέπει να περιμένουμε.