Τα υπάρχοντα AirPods, είτε είναι Pro είτε τυπικά μοντέλα, δικαιούνται μια θύρα Lightning στη θήκη φόρτισης. Αυτή η θύρα σάς επιτρέπει να συνδέσετε ένα καλώδιο για τη φόρτιση της θήκης και των ακουστικών. Αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει περάσει μια οδηγία που θα αναγκάσει τους κατασκευαστές να προσφέρουν USB-C παντού, ειδικά σε smartphone , έτσι ώστε όλοι να βρίσκονται στο ίδιο πλαίσιο. Έτσι, όλος ο εξοπλισμός θα έχει θύρα USB-C και το ίδιο καλώδιο/φορτιστής θα μπορεί να υποστηρίζει όλες τις συσκευές, ανεξαρτήτως μάρκας.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ένα νέο ζευγάρι AirPods εντοπίστηκε στην υποψήφια έκδοση του iOS 16.4 . Υπάρχει μόνο αναφορά, καμία εικόνα. Όλα δείχνουν ότι το εν λόγω ζευγάρι είναι αυτό που αναφέρει σήμερα ο Ming-Chi Kuo.

Επομένως, η Apple θα προτείνει σε λίγους μήνες μια αναθεώρηση του AirPods Pro 2 με θήκη USB-C. Από την άλλη πλευρά, ο αναλυτής επισημαίνει ότι η Apple δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο με τα AirPods 3. Έτσι, αυτό το μοντέλο θα πρέπει να παραμείνει με τη θήκη εξοπλισμένη με τη θύρα Lightning και πιθανότατα θα χρειαστεί να περιμένουμε την κυκλοφορία των AirPods 4 για να έχετε USB-C. Μένει να δούμε πότε τα AirPods 4 θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Όσον αφορά τα υπάρχοντα AirPods Pro 2, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια προσφορά στο Amazon στα 244€ .