Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες των iPhone 14 και 14 Plus σε κίτρινο χρώμα

0


Όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple ανοίγει σήμερα τις προπαραγγελίες για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus στο κίτρινο χρώμα τους. Αυτό το μοντέλο
ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα .

Προπαραγγελίες για το iPhone 14 σε κίτρινο χρώμα

Το κίτρινο χρώμα είναι η μόνη καινοτομία για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Πρέπει να ξέρετε ότι στην Apple αρέσει να προσφέρει ένα νέο χρώμα στην πορεία. Αυτή είναι  η ευκαιρία να δοθεί μια μικρή ώθηση στις πωλήσεις. Τον Μάρτιο του 2022, είχαμε  ένα πράσινο χρώμα για τα iPhone 13 και 13 mini . Από την πλευρά τους, τα iPhone 13 Pro και Pro Max δικαιούνταν ένα αλπικό πράσινο μοντέλο. Ένα χρόνο νωρίτερα, η Apple πρόσφερε το μωβ χρώμα για τα iPhone 12 και 12 mini .

Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν υπήρχε ήδη ένα κίτρινο iPhone. Πράγματι, αυτό συνέβη για το iPhone 11. Το ίδιο χρώμα ήταν διαθέσιμο το 2018 με το iPhone XR.

Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus σε κίτρινο χρώμα είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία από 1.019€, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται στις 14 Μαρτίου. Η αγορά πραγματοποιείται στην Apple, καθώς και σε καταστήματα λιανικής όπως η Amazon , η Fnac , η Darty ή η Cdiscount .

Σημειώστε ότι η Apple ανακοίνωσε νέα χρώματα και για τις γάστρες. Βρίσκουμε τα χρώματα καναρινί, λαδί, μπλε του ουρανού και ίριδα. Είναι δυνατή η αγορά τους από την Apple, καθώς και από την Amazon , την Fnac και την Darty .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !