Νέα διαρροή σήμερα σχετικά με τα iPhone 15 και 15 Pro, με ένα βίντεο που δείχνει το μπροστινό μέρος πολλών μοντέλων. Αυτή είναι μια ευκαιρία να επιβεβαιωθούν δύο στοιχεία που είχαν ήδη διαρρεύσει.

Το βίντεο μας δείχνει τρεις προσόψεις. Αυτό που βρίσκεται στα αριστερά φαίνεται να είναι για το iPhone 15 Pro. Μπορούμε να δούμε ότι το Dynamic Island είναι ακόμα εκεί, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Βλέπουμε επίσης ότι τα σύνορα είναι λίγο πιο λεπτά από τη σημερινή γενιά. Αυτό επιβεβαιώνει τη φήμη ότι το iPhone 15 Pro θα έχει το δικαίωμα σε αυτή τη βελτίωση φέτος . Οι φήμες είχαν δείξει επίσης ότι τα πλαίσια θα ήταν λίγο κυρτά αυτή τη φορά . Ωστόσο, είναι δύσκολο να το δεις με το βίντεο. 

Στο κέντρο, βρίσκουμε αυτό που φαίνεται να είναι το μπροστινό μέρος για το iPhone 15 Pro Max δεδομένου του μεγάλου μεγέθους. Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσετε εδώ, θα είναι το ίδιο με το μοντέλο Pro, αλλά μεγαλύτερο (6,7 ίντσες έναντι 6,1 ίντσες).

Τέλος, η πρόσοψη στα δεξιά είναι αυτή του τυπικού iPhone 15. Μπορούμε να δούμε ότι το Dynamic Island είναι παρόν, κάτι που επιβεβαιώνει τη φήμη που ανακοινώνει ότι θα είναι παρόν σε όλα τα μοντέλα φέτος . Για υπενθύμιση, είναι μόνο στα μοντέλα Pro με το iPhone 14. Επίσης, τα όρια εδώ είναι λίγο πιο επιβλητικά από αυτά του iPhone 15 Pro.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Douyin (TikTok στην Κίνα) και ο πληροφοριοδότης ShrimpApplePro διαβεβαιώνει ότι αυτές είναι όντως οι προσόψεις του iPhone 15, όπως μπόρεσε να επιβεβαιώσει με τις πηγές του.