Οι πωλήσεις του
AirTag και άλλων συνδεδεμένων ιχνηλατών έχουν εκτιναχθεί στα ύψη μετά την επανέναρξη των ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων και το «τέλος» της πανδημίας. Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη από την εταιρεία Circana, οι πωλήσεις αυτών των ανιχνευτών αυξήθηκαν κατά 63% στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2023, οδηγώντας σε αύξηση του τζίρου για αυτήν την αγορά κατά 82%!

Για την Circana, η επανέναρξη των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων εξηγεί αυτή την ανάκαμψη στις πωλήσεις αφού περισσότερα ταξίδια σημαίνουν περισσότερες αποσκευές και περισσότερες αποσκευές σημαίνει ότι αγοράζονται περισσότεροι ιχνηλάτες για να "ασφαλιστούν" κατά τη διαμονή τους σε μια περιοχή ή μια ξένη χώρα. Η τρέχουσα οικονομική κρίση είχε μικρό αντίκτυπο στον τουρισμό και τον ταξιδιωτικό τομέα, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες (ο μέσος μισθός είναι επίσης πολύ υψηλότερος από ό,τι στην Ευρώπη, κάτι που πιθανώς εξηγεί αυτό).

Εκτός από τα trackers, η Circana σημειώνει ότι η επανέναρξη των ταξιδιών έχει επίσης θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις ακουστικών και φορητών μπαταριών.

Το AirTag διατίθεται προς πώληση στο Amazon, μεμονωμένα  στα (34 ευρώ) ή σε σετ των 4 (109 ευρώ).