Το WhatsApp
εξελίσσει το σύστημά του υποστηρίζοντας πολλές συσκευές, με τη δυνατότητα τώρα κάποιος να χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό σε πολλά τηλέφωνα ταυτόχρονα. Η ανταλλαγή μηνυμάτων διασφαλίζει ότι αυτή η δυνατότητα ήταν απο τα «υψηλά ζητήματα» στους χρήστες.

Δείτε τι ανακοινώνει το WhatsApp :

Αυτή η νέα δυνατότητα με μεγάλη ζήτηση σάς επιτρέπει τώρα να συνδέσετε τον λογαριασμό σας WhatsApp σε έως και τέσσερις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων. Η λειτουργία είναι η ίδια όπως όταν συνδέετε το WhatsApp σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, tablet ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Κάθε ζευγοποιημένο τηλέφωνο συνδέεται με το WhatsApp ανεξάρτητα. Επομένως, τα προσωπικά σας μηνύματα, τα πολυμέσα και οι κλήσεις σας είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο. Επίσης, εάν η κύρια συσκευή σας είναι ανενεργή για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σας αποσυνδεθούμε αυτόματα από όλες τις συζευγμένες συσκευές.

Η σύζευξη του WhatsApp με πολλά τηλέφωνα διευκολύνει την εμπειρία
ανταλλαγής μηνυμάτων. Τώρα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή από το ένα τηλέφωνο στο άλλο χωρίς να αποσυνδεθείτε και να συνεχίσετε τις συνομιλίες σας από εκεί που σταματήσατε. Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, πολλά άτομα μπορούν πλέον να απαντούν στους πελάτες απευθείας στα τηλέφωνά τους που είναι συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό WhatsApp Business.

Όπως συμβαίνει συχνά με το WhatsApp, η καινοτομία κυκλοφορεί. Κάποιοι το έχουν σήμερα και άλλοι θα το έχουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Στη διαδικασία, η ανταλλαγή μηνυμάτων ανακοινώνει την επικείμενη κυκλοφορία ενός νέου, πιο προσιτού τρόπου συσχέτισης του λογαριασμού σας WhatsApp με άλλες συσκευές. Θα είναι δυνατό να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο WhatsApp από τον ιστό για να λάβετε έναν κωδικό μιας χρήσης στο τηλέφωνό σας για να ενεργοποιήσετε τη συσχέτιση, αντί να χρειάζεται να σαρώσετε έναν κωδικό QR. Και πάλι, αυτό θα είναι διαθέσιμο σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες.