Πως θα μετατρέψετε τα tweak σας για υποστήριξη χωρίς root με ένα καινούργιο εργαλείο

0

Ενώ προσαρμόζονται όλο και περισσότερες τροποποιήσεις για την υποστήριξη jailbreak χωρίς root, όπως το Fugu15 Max και η ντοπαμίνη, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ακομη εξακολουθεί να είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό αυτού που έχει να προσφέρει η κοινότητα του jailbreak.

Το Derootifier for TrollStore είναι μια εφαρμογή για κινητά που μπορεί να προσπαθήσει να μετατρέψει tweak για την υποστήριξη χωρίς root απευθείας στη συσκευή σας με jailbroken.

Τι είναι το Derootifier;

Το Derootifier είναι μια δωρεάν εφαρμογή για το TrollStore που στοχεύει να μετατρέψει πακέτα DEB που περιέχουν τροποποιήσεις jailbreak για υποστήριξη Fugu15 Max και Dopamine jailbreak στο iOS 15. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το εργαλείο δεν λειτουργεί με όλες τις τροποποιήσεις, αλλά μπορείτε πάντα να το δοκιμάσετε. Το Derootifier απαιτεί jailbreak και χρησιμοποιεί τον μετατροπέα χωρίς root Procursus για τη δημιουργία πακέτων χωρίς root.

Η κυκλοφορία του Fugu15 Max Beta και της ντοπαμίνης επιτρέπει πλέον στους χρήστες iOS 15 – iOS 15.4.1 να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της χρήσης βελτιστοποίησης στις συσκευές τους με jailbroken. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι λόγω ασυμβατότητας με το jailbreak χωρίς root, τα περισσότερα tweak προς το παρόν απαιτούν ενημερώσεις για την υποστήριξη της πλατφόρμας. Το Derootifier μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε ορισμένα πακέτα χωρίς εμπειρία κωδικοποίησης. 

Μετά την εγκατάσταση, η εφαρμογή Derootifier σάς παρέχει μια επιλογή επιλογής για να επιλέξετε ένα αρχείο .deb για ένα rootful jailbreak και το μετατρέπει σε ένα tweak jailbreak χωρίς root. Βεβαιωθείτε ότι τα παρακάτω πακέτα είναι εγκατεστημένα dpkg-deb, file, fakeroot, odcctools, Idid (από το Procursus).

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν την εφαρμογή Derootifier στο iOS 15.

Το Derootifier, ειναι μια εφαρμογή που μετατρέπει τα rootful jailbreak tweaks σε rootless jailbreak, κυκλοφόρησε ως έργο ανοιχτού κώδικα με την άδεια GPL-3.0. Ο κώδικας είναι διαθέσιμος για λήψη μέσω του GitHub Repository και ενώ η ίδια η εφαρμογή είναι γραμμένη στη γλώσσα προγραμματισμού Swift, η βαρύτητα γίνεται από πακέτα τρίτων και σενάρια κελύφους.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι μια αλάνθαστη λύση και δεν πρέπει να βασιστείτε έχοντας ως το κύριο εργαλείο για την παροχή τροποποιήσεων για το Fugu15 και την ντοπαμίνη . Είναι καλύτερο να το χρησιμοποιείτε μόνο ως τελευταία λύση, όπως όταν ένας προγραμματιστής tweak δεν είναι πλέον ενεργός. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι εάν ένα tweak βασίζεται σε ένα πακέτο τρίτου κατασκευαστή που δεν έχει υποστήριξη χωρίς root, πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει όπως προβλέπεται.

Κατεβάστε το Derootifier IPA

Το Derootifier για iOS 15 έως iOS 15.4.1 κυκλοφόρησε ως δωρεάν πακέτο IPA. Μπορεί να εγκατασταθεί μόνο μέσω της εφαρμογής TrollStore και δεν θα λειτουργήσει όταν εγκατασταθεί σε άλλες εφαρμογές υπογραφής IPA. Εγκαταστήστε το εργαλείο για να μετατρέψετε αρχεία DEB σε πακέτα χωρίς root, συμβατά με τα πιο πρόσφατα jailbreak για iOS 15.

  1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή TrollStore στο iOS 15 με τη μέθοδο που προτιμάτε.
  2. Κατεβάστε το Derootifier IPA με το Safari για κινητά.
  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Αρχεία στο iPhone σας και μεταβείτε στα "Πρόσφατα".
  2. Επιλέξτε το IPA που κατεβάσατε και στείλτε το στην εφαρμογή TrollStore.
  3. Θα εγκατασταθεί το Derootifier και θα τοποθετηθεί ένα εικονίδιο στην Αρχική οθόνη.

Στιγμιότυπο οθόνης της διαδικασίας εγκατάστασης του Derootifier IPA με το TrollStore.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !