Η Apple κυκλοφορεί σήμερα την Beta 3 (build 20F5050f) του iOS 16.5 στο iPhone και του iPadOS 16.5 στο iPad. Φτάνει
δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη και αφορά προς το παρόν τους προγραμματιστές. Η έκδοση για δημόσιους δοκιμαστές θα είναι διαθέσιμη σύντομα .

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με την beta 3 του iOS 16.5. Τα προηγούμενα δεν έφεραν πολλά. Μπορούμε να αναφέρουμε τη δυνατότητα χρήσης του Siri για την πραγματοποίηση εγγραφής βίντεο και την παρουσία μιας καρτέλας αθλητικών για την εφαρμογή Apple News. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η έκδοση της ημέρας. Θα χρειαστεί να το εγκαταστήσετε για να δείτε τις πιθανές τροποποιήσεις, πέρα ​​από τις διορθώσεις.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τις beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της beta 3 του iOS 16.5 και στη συνέχεια να την εγκαταστήσετε. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Για την διαδικασία, η Apple προσφέρει beta 3 (build 22F5049e) του macOS 13.4 για Mac, tvOS 16.5 (build 20L5549e) για Apple TV και watchOS 9.5 (build 20T5549e) για Apple Watch. Και πάλι, αυτό είναι για τους προγραμματιστές για να ξεκινήσουν. Η δημόσια beta έρχεται σύντομα.