«Αυτά τα νέα σημεία πώλησης σηματοδοτούν μια σημαντική επέκταση στην Ινδία, η οποία θα προσφέρει νέους τρόπους περιήγησης, εμπειρίας και αγοράς προϊόντων Apple, με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εμπειρία», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση της  .

Το σχέδιο για το Apple Store Saket αποκαλύφθηκε σήμερα και διαθέτει ένα σχέδιο που εμπνέεται από τις πολλές πύλες του Δελχί, καθεμία από τις οποίες σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στο ιστορικό παρελθόν της πόλης. Αυτό το πολύχρωμο έργο τέχνης γιορτάζει το δεύτερο κατάστημα της Apple στην Ινδία, που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πρωτεύουσας της χώρας. Από τις 20 Απριλίου, οι πελάτες μπορούν να περάσουν για να μάθουν για την τελευταία σειρά προϊόντων Apple, να βρουν δημιουργική έμπνευση και να λάβουν υποστήριξη από την ομάδα.

Επίσης, ανακοινώνεται ένα εργαστήριο Today at Apple με τίτλο Mumbai Rising. Αυτό θα είναι διαθέσιμο μέχρι το καλοκαίρι στο Apple Store BKC στη Βομβάη. Συγκεντρώνοντας επισκέπτες, ντόπιους καλλιτέχνες και δημιουργούς, αυτές οι συνεδρίες θα περιλαμβάνουν πρακτικές δραστηριότητες με προϊόντα και υπηρεσίες της Apple που γιορτάζουν την τοπική κοινότητα και τον πολιτισμό της Βομβάης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple θέλει να ανοίξει τα δικά της φυσικά καταστήματα στην Ινδία εδώ και καιρό κάτι που ηταν περίπλοκο , αλλά η ομάδα τελικά έφτασε εκεί.