Πολλές υπηρεσίες της Apple δυσκολεύονται και σήμερα αν και φαίνεται να διορθώθηκαν

0


Νωρίς σήμερα το πρωί, αρκετές υπηρεσίες της Apple, όπως
η Apple Music, το iTunes Match, το ραδιόφωνο Apple Music‌ , ο ιστότοπος προγραμματιστών της Apple, το App Store , το TestFlight , το Apple News καθώς και η Υποστήριξη της Apple λειτουργούσαν ακανόνιστα (ή δεν λειτουργούσαν). Η Apple χρειάστηκε μόνο μερικές δεκάδες λεπτά για να «επισκευάσει» το App Store και το TestFlight, αλλά οι άλλες υπηρεσίες που αναφέρθηκαν παραπάνω αντιμετώπισαν προβλήματα για αρκετές ώρες. Η σελίδα κατάστασης της Apple λέει τώρα ότι όλα είναι κανονικά.

Αυτές οι επαναλαμβανόμενες βλάβες αρχίζουν σοβαρά να προβληματίζουν Τις τελευταίες εβδομάδες, το Meteo, το Ημερολόγιο, το iMessage, το iCloud και επίσης το App Store ήταν εκτός λειτουργίας, μερικές φορές για αρκετές ώρες κάθε φορά. Η Apple επικοινωνεί ελάχιστα για αυτά τα προβλήματα και παραμένει δύσκολο να γνωρίζουμε εάν αυτές οι αποτυχίες οφείλονται σε υπερφόρτωση διακομιστών, κυβερνοεπίθεση, κακώς ελεγχόμενες ενημερώσεις συστήματος ή κάτι άλλο, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις, η εταιρεία του Κουπερτίνο καταστρέφει τη φήμη της για την αξιοπιστία.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !