Το iOS 15.7.3 κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο , μαζί με το iOS 12.5.7,   το macOS 11.7.3 και το macOS 12.6.3 σε Mac. Αυτό είναι μέρος εκείνων των ενημερώσεων που επηρεάζουν παλαιότερες συσκευές που δεν υποστηρίζουν τη νεότερη έκδοση του iOS, δηλαδή το iOS 16. Η Apple σκέφτεται τους χρήστες που εξακολουθούν να έχουν παλιές εκδόσεις, προσφέροντάς τους ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Apple, το iOS 15.7.3 κλείνει πέντε ευπάθειες ασφαλείας. Δύο σχετίζονταν με τον πυρήνα (πυρήνα) και οι άλλες αφορούσαν τα email, την εφαρμογή Χάρτες και τη λειτουργία Screen Time.

Η μόνη έκδοση που μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν iOS 16 είναι το iOS 15.7.4. Αυτή η έκδοση κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου για να συνδέσει 16 ευπάθειες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου ενός που έχει ήδη εκμεταλλευτεί χάκερ. Αρκεί να πούμε ότι είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε αυτήν την έκδοση.

Ταυτόχρονα, η Apple εργάζεται στο iOS 16.5, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε beta για προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές . Θα υπάρχει επίσης το iOS 17 που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 5 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2023 .