Η εφαρμογή Apple Music Classical, αφιερωμένη στη ροή κλασικής μουσικής, είναι
διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες . Η Apple θέλει να το προωθήσει στα καταστήματά της, ιδιαίτερα με τις εκδηλώσεις Today at Apple.

Εδώ είναι η περιγραφή από την Apple:

Ελάτε να ακούσετε τη σοπράνο Julie Fuchs, μια από τις πιο λαμπρές τραγουδίστριες της όπερας της γενιάς της. Πρώτα θα παρευρεθείτε σε μια συνέντευξη με τον Alexander Neef, Γενικό Διευθυντή της Opéra National de Paris και μετά η Julie θα τραγουδήσει πριν απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Θα ανακαλύψετε επίσης την εφαρμογή Apple Music Classical, καθώς και τη συνεργασία μεταξύ της Apple και της Opéra national de Paris.

Για συνεδρίες όπου ο ήχος ενισχύεται, η τεχνολογία βρόχου ακοής είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Ορισμένες συνεδρίες συνοδεύονται από διερμηνείς νοηματικής γλώσσας.

Εάν ενδιαφέρεστε για την εκδήλωση, μπορείτε να εγγραφείτε από αυτή τη σελίδα . Θα είναι 14 Απριλίου μεταξύ 6 μ.μ. και 7 μ.μ.

Από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών, θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις, και στις δύο περιπτώσεις στο διάσημο Apple Store στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Το πρώτο, που είναι ήδη γεμάτο, θα γίνει στις 31 Μαρτίου με παράσταση μουσικών από τη Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης. Η άλλη ημερομηνία, 25 Απριλίου , θα είναι με τον Νοτιοαφρικανό τσελίστα Abel Selaocoe.