Η Apple θα αποκαλύψει το watchOS 10 στο WWDC και αυτή η ενημέρωση λογισμικού θα είναι η αφορμή για κάποιες αξιοσημείωτες αλλαγές στη διεπαφή του Apple Watch, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Mark Gurman του
Bloomberg .
Υπήρξαν λίγες σημαντικές αλλαγές με τις ενημερώσεις του watchOS όλα αυτά τα χρόνια. Η Apple έκανε μόνο μερικές τροποποιήσεις εδώ και εκεί. Με το watchOS 10, θα πρέπει να περιμένουμε πολύ πιο σημαντικές αλλαγές. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τις μελλοντικές οπτικές καινοτομίες.

Η Apple έκανε επίσημο το WWDC 2023 αυτή την εβδομάδα , με το συνέδριο να λαμβάνει χώρα στις 5-9 Ιουνίου. Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε το watchOS 10 για το Apple Watch, καθώς και το iOS 17 για το iPhone, το iPadOS 17 για το iPad, το macOS 14 για Mac και το tvOS 17 για το Apple TV. Οι διαρροές έχουν ήδη υποδείξει ότι το iOS 17 θα δικαιούται αρκετές νέες δυνατότητες που ζητούν οι χρήστες , αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε οπτική αλλαγή, σε αντίθεση με το watchOS 10. Επίσης, η Apple θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την εκδήλωση για να ανακοινώσει τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας .

Ακόμα στο θέμα του συνδεδεμένου ρολογιού, η «σημαντική» ενημέρωση του watchOS 10 θα είναι σε αντίθεση με τα νέα Apple Watches που έχουν προγραμματιστεί για φέτος. Πράγματι, τα νέα ρολόγια θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα σε μικρές υλικές καινοτομίες. Θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 2024 για να έχουμε πραγματικά το δικαίωμα σε ένα νέο μοντέλο, ιδιαίτερα μια έκδοση με οθόνη Micro-LED .