Πως να αλλάξετε τη φωνή σας σε μια τηλεφωνική κλήση (jailbreak)

0


Ψάχνετε έναν τρόπο να κάνετε φάρσες στους φίλους σας αλλάζοντας τη φωνή σας κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων; Μην ψάχνετε άλλο από το VoiceChanger XS, μια προσαρμογή jailbreak από τον Ηλία Λημναίο που σας επιτρέπει να αλλάζετε τη φωνή σας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Αυτό το tweak υποστηρίζει όλα τα jailbreak από το iOS 11 και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε Fugu15 Max Beta 8 χωρίς root και Dopamine για iOS 15. 

Τι είναι το VoiceChanger XS;

Το VoiceChanger XS, που αναπτύχθηκε από τον Ηλία Λημναίο, είναι ένα tweak τροποποίησης φωνής σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να αλλάζετε τη φωνή σας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων. Λειτουργεί για κλήσεις τηλεφωνίας, FaceTime, Messenger, Viber, Skype, WhatsApp και όλες τις άλλες συμβατές εφαρμογές CallKit. Η πρόσφατη έκδοση του VoiceChanger XS tweak υποστηρίζει iOS 11 – iOS 16, συμπεριλαμβανομένων των Fugu15 χωρίς root και ντοπαμίνης.

Μετά την εγκατάσταση, το τσίμπημα του VoiceChanger XS δημιουργεί ένα αποκλειστικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε όλες τις επιλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το tweak για να μεταμορφώσετε τη φωνή σας σε Dark Lord, Smurf ή Chipmunk, δίνοντας στο άλλο μέρος μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία. Η ηχητική διαδικασία εκτελείται ζωντανά ενώ μιλάτε.

Το παράθυρο προτιμήσεων του tweak σάς δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε διάφορες επιλογές πέρα ​​από τον μετασχηματισμό φωνής, όπως η αναγνώριση και η σύνθεση ομιλίας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αντικαταστήσετε τη δική σας αναγνώριση και σύνθεση φωνής Siri κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων, επιτρέποντας τη ζωντανή αναγνώριση φωνής και τη μετατροπή κειμένου σε ομιλία. Περισσότερες από 20 φωνές είναι διαθέσιμες σε πολλές γλώσσες.

Δύο οθόνες iPhone που εμφανίζουν τις προτιμήσεις του VoiceChanger XS.

Επιπλέον, το VoiceChanger XS παρέχει στοιχεία ελέγχου κατά την κλήση, τα οποία εμφανίζονται σε μια διεπαφή χρήστη μόλις συνδεθεί μια κλήση. Αυτή η διεπαφή σάς επιτρέπει να επιλέξετε από τα διαθέσιμα φωνητικά εφέ κατά την κλήση. Η θέση των χειριστηρίων μπορεί να αλλάξει από αιωρούμενο προς πάνω ή κάτω.

Εναλλαγή μεταξύ της κανονικής ομιλίας και της αλλαγμένης με εφέ ομιλίας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης χρησιμοποιώντας το VoiceChanger XS. Η νέα διεπαφή χρήστη κατά τη διάρκεια της κλήσης σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε τη φωνή σας ζωντανά και έχει προστεθεί ένα ρυθμιστικό για μη αυτόματες προσαρμογές τόνου. Υπάρχουν 5 διαφορετικές προκαθορισμένες φωνές.

Το VoiceChanger XS προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες πέρα ​​από τα στοιχεία ελέγχου κατά την κλήση. Χρησιμοποιήστε την κίνηση ενεργοποίησης πατώντας και τα δύο κουμπιά Volume Up + Volume Down για να ενεργοποιήσετε το VoiceChanger XS από οπουδήποτε. Αυτό σας επιτρέπει να ηχογραφείτε φωνητικές σημειώσεις με αλλαγμένες φωνές ή να τις χρησιμοποιείτε σε οποιαδήποτε εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή συνομιλία μέσω βίντεο. Εναλλακτικά, εγκαταστήστε το CCSupport και χρησιμοποιήστε την παρεχόμενη μονάδα Control Center για μεγαλύτερη ευκολία. Το VoiceChanger XS tweak κυκλοφόρησε ως πακέτο επί πληρωμή.

Σημείωση: Για να αγοράσετε το tweak, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν σύγχρονο διαχειριστή πακέτων όπως Sileo, Saily, Zebra ή Installer. Το Cydia είναι ξεπερασμένο και δεν προσφέρει επιλογή αγοράς τροποποιήσεων.

Δύο οθόνες iPhone που εμφανίζουν χειριστήρια διεπαφής χρήστη VoiceChanger XS.

Προσθήκη αποθετηρίου

Το Limneos Repository περιέχει την πιο πρόσφατη έκδοση του πακέτου VoiceChanger XS. Για να κάνετε λήψη του VoiceChanger XS και να αλλάξετε τη φωνή σας ζωντανά, πρέπει να προσθέσετε το επίσημο αποθετήριο στις πηγές Cydia . Το tweak θα δημιουργήσει ένα νέο παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Λάβετε υπόψη ότι το tweak κυκλοφόρησε σε δύο ξεχωριστά πακέτα για rootful και rootless jailbreak.

Για να εγκαταστήσετε το VoiceChanger XS tweak στη συσκευή σας iOS, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Sileo από την Αρχική οθόνη.
  2. Πατήστε στην καρτέλα Πηγές και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επεξεργασία.
  3. Προσθέστε την ακόλουθη διεύθυνση URL αποθετηρίου: https://limneos.net/repo
  4. Αναζητήστε το πακέτο VoiceChanger XS ή VoiceChanger XS χωρίς root.
  5. Εγκαταστήστε το tweak και αναπνέοντας το iPhone σας για να εφαρμόσετε όλες τις αλλαγές.
  6. Αποκτήστε πρόσβαση στο VoiceChanger XS από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Sileo που δείχνει το VoiceChanger XS Repo και εγκατεστημένα αρχεία.

Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα το αποθετήριο στους διαχειριστές πακέτων που προτιμάτε (Cydia, Sileo, Installer, Zebra) χρησιμοποιώντας τους γρήγορους συνδέσμους που παρέχονται στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το repo για να αγοράσετε το VoiceChanger XS για 2,99 $.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !