Νέες εικόνες αποκαλύπτουν το iPhone 15 Pro και σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε ορισμένες λεπτομέρειες, ιδιαίτερα με το μπλοκ φωτογραφιών που θα είναι ακόμη μεγαλύτερο και τα περιγράμματα γύρω από την οθόνη που θα είναι πιο λεπτά.

Τα renders του 9to5Mac δείχνουν ότι η Apple θα αυξήσει περαιτέρω το μέγεθος του μπλοκ φωτογραφιών στο πίσω μέρος. Είναι ήδη επιβλητικό στο iPhone 14 Pro και θα είναι ακόμη περισσότερο στο 15 Pro. Οι τρεις αισθητήρες φωτογραφίας θα είναι πιο σημαντικοί, σε σημείο που οι φακοί θα έχουν διπλάσιο πάχος από την τρέχουσα γενιά. 

 

Μαθαίνουμε επίσης ότι τα όρια γύρω από την οθόνη του iPhone 15 Pro πρέπει να είναι πιο λεπτά. Είναι περίπου 1,55 χλστ. Συγκριτικά, είναι 2 χιλιοστά για το iPhone 14 Pro. Από την άλλη, τα μπροστινά και πίσω παράθυρα έχουν μια λεπτή καμπυλότητα των άκρων, η οποία ενσωματώνεται με το πλαίσιο τιτανίου του smartphone. Σε αυτό το θέμα, οι άκρες του iPhone θα ήταν λίγο πιο στρογγυλεμένες για καλύτερο κράτημα.  

Για τα υπόλοιπα, βρίσκουμε την παρουσία της θύρας USB-C που αντικαθιστά τη θύρα Lightning. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί ενιαίας έντασης για την ένταση και ένα κουμπί για σίγαση. Ως υπενθύμιση, το κουμπί έντασης δεν θα είναι μηχανικό , θα είναι επίπεδο, αλλά το iPhone θα έχει απτική ανάδραση, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει ότι έχει αλληλεπιδράσει καλά για να αυξήσει ή να μειώσει την ένταση.   

Τέλος, ένα νέο κόκκινο χρώμα θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και οι διαστάσεις θα είναι 70,46 x 146,47 x 8,24 mm. Συγκριτικά, το iPhone 14 Pro έχει διαστάσεις 71,45 x 147,46 x 7,84 mm.