Το iPhone του 2007 που προσφέρεται εδώ έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: το κουτί έχει το αυτοκόλλητο "Lucky you", το οποίο θα μπορούσε να μεταφραστεί ως "είσαι τυχερός" ή "η τύχη χαμογελά σε σένα" δεδομένων του περιεχομένου. Τα αυτοκόλλητα "Lucky You" ήταν διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, εάν οι πελάτες επέλεγαν ένα κουτί δώρου. Αλλά το ίδιο το iPhone δεν αλλάζει. 

Το τηλέφωνο προσφέρθηκε από τον οίκο δημοπρασιών Wright, όπου ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου. Ο ιδιοκτήτης είναι ο Donald Gajadhar που διευθύνει την Fox-White Art & Antique Appraisals στη Νέα Υόρκη. «Έμαθα την κατάσταση όταν κράτησα αυτό το κινητό τηλέφωνο της Apple στο κουτί του », είπε ο Donald Gajadhar. «Ο πελάτης μου δεν είχε απλώς ένα κλειστό κινητό, αλλά μια πραγματικά μοναδική έκδοση . »

Η τελική εκτίμηση τιμής ήταν μεταξύ 40.000 και 60.000 δολαρίων. Έτσι κατέληξε στο χαμηλό εύρος στα $40.320.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπήρξαν αρκετά ακόμη σφραγισμένα iPhone του 2007 που έχουν πουληθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Τα ποσά ήταν 35.414 $ , 39.340 $ , 54.904 $ και 63.356 $ . Το τελευταίο είναι ρεκόρ, ενώ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τα άλλα.