Η τρίτη beta του iOS 16.5 δεν φαίνεται να φέρνει κάποια νέα χαρακτηριστικά. Η Apple επικεντρώνεται σε διορθώσεις σφαλμάτων και γενικές βελτιώσεις. Πρέπει να πούμε ότι και οι προηγούμενες εκδόσεις ήταν ελαφριές όσον αφορά τα νέα χαρακτηριστικά. Υπήρχε η δυνατότητα εγγραφής οθόνης με τη Siri και η προσθήκη μιας καρτέλας αθλητικών στην εφαρμογή Apple News .

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την τρίτη beta του iOS 16.5. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο δημόσιο πρόγραμμα beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση Beta και επιλέξτε Δημόσια Beta iOS 16. Στη συνέχεια, επιστρέψτε και θα εμφανιστεί η beta, απλά πρέπει να ξεκινήσετε τη λήψη.

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφορεί την τρίτη δημόσια έκδοση beta του macOS 13.4 σε Mac, του watchOS 9.5 στο Apple Watch και του tvOS 16.5 στο Apple TV. Και πάλι, αυτό έρχεται 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές.