Άφιξη του iMessage για όλους στα Windows

Η υποστήριξη για το iMessage στα Windows είναι δυνατή χάρη σε μια ενημέρωση της εφαρμογής "Συνδεδεμένο κινητό" (Phone Link) της Microsoft. Είναι προεγκατεστημένο και ενημερώνεται αυτόματα. Μπορείτε επίσης να αναγκάσετε την ενημέρωση μεταβαίνοντας στο Microsoft Store τώρα.

Η εφαρμογή υποστηρίζει ήδη smartphone Android, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απαντούν στα μηνύματά τους, να διαχειρίζονται κλήσεις, να μεταφέρουν έγγραφα, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και πολλά άλλα, όλα απευθείας από τον υπολογιστή τους. Τώρα πρόκειται για υποστήριξη iOS.

Η Microsoft χρησιμοποιεί Bluetooth για να κάνει τη σύνδεση με την εφαρμογή Μηνύματα του iPhone (αυτή που διαχειρίζεται το iMessage). Είναι ένα είδος λύσης, καθώς η Apple δεν επιτρέπει συνήθως σε συσκευές άλλων κατασκευαστών να χρησιμοποιούν το email της. Σημειώστε ότι είναι επίσης δυνατή η πραγματοποίηση κλήσεων και η λήψη ειδοποιήσεων.

Όπως είπαμε και πιο πάνω, υπάρχουν κάποια όρια. Δεν έχετε πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό των μηνυμάτων, έχετε μόνο αυτά που αποστέλλονται και λαμβάνονται μέσω της εφαρμογής "Σύνδεση με κινητά" στα Windows. Επίσης, δεν είναι δυνατή η αποστολή φωτογραφιών/βίντεο ή η συμμετοχή σε ομαδικές συνομιλίες. Ωστόσο, είναι πιθανό η υποστήριξη για φωτογραφίες να έρθει αργότερα, γνωρίζοντας ότι η εφαρμογή Microsoft Photos υποστηρίζει ήδη φωτογραφίες iCloud .

Η Microsoft λέει ότι το iPhone πρέπει να εκτελεί τουλάχιστον iOS 14 για να είναι δυνατή η υποστήριξη iMessage στα Windows 11. Η ομάδα προσθέτει ακομη ότι η λειτουργία κυκλοφορεί και ότι το 100% των χρηστών θα την έχουν μέχρι τα μέσα Μαΐου. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε, ενημερώστε σήμερα από το Microsoft Store.