Νέο υλικολογισμικό για τα ακουστικά Apple

Για τα AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, το νέο υλικολογισμικό έχει τον αριθμό 5E135, όπου το προηγούμενο που χρονολογείται από τον Απρίλιο είχε τον αριθμό 5E133. Όσον αφορά τα Beats Fit Pro και Powerbeats Pro, το νέο υλικολογισμικό είναι 5B66, από 5B65 προηγουμένως.

Η Apple έχει μια σελίδα στον ιστότοπό της που παραθέτει ό,τι νέο υπάρχει με τις ενημερώσεις του υλικολογισμικού AirPods. Δυστυχώς, η Apple σπάνια μιλάει καθαρά για αυτο.  Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη σημερινή ενημέρωση για παράδειγμα. Η ομάδα λέει ότι οι προηγούμενες ενημερώσεις έδωσαν μια ευκαιρία για διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Τέσσερις συνεχόμενες ενημερώσεις έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη στα δικά σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση του υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Έκδοση υλικολογισμικού".

Πώς να ενημερώσετε τα AirPods σας; Επισήμως, η Apple δεν προσφέρει κάποια λύση. Η λήψη και η εγκατάσταση γίνονται αυτόματα στο παρασκήνιο. Αλλά υπάρχει μια τεχνική που χρησιμοποιείται από το Geniuse στο Apple Store για να αναγκάσει τη λήψη, εδώ είναι για τα AirPods (Pro):

  • Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods βρίσκονται εντός της εμβέλειας Bluetooth της συσκευής iOS, iPadOS ή macOS τους
  • Ακούστε μουσική ή άλλο ήχο με τα AirPods για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα
  • Τοποθετήστε ξανά τα AirPods στη θήκη φόρτισης και κλείστε το καπάκι
  • Συνδέστε τη θήκη φόρτισης σε μια πηγή ρεύματος μέσω Lightning
  • Περιμένετε 30 λεπτά και κυρίως μην ανοίξετε τη θήκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή