Αποδεικνύεται ότι τα AirPods, AirPods Pro και AirPods Max έλαβαν τη διόρθωση τον περασμένο μήνα με το υλικολογισμικό 5E133 , αλλά η Apple δεν το αποκαλύπτει μέχρι σήμερα. Όσο για τα ακουστικά Beats Fit Pro και Powerbeats Pro, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα είναι διαθέσιμη από αυτήν την εβδομάδα με υλικολογισμικό 5B66 .

Δείτε τι λέει η Apple σχετικά με το ελάττωμα που έχει το αναγνωριστικό CVE-2023-27964:

Όταν τα ακουστικά σας ζητούν ένα αίτημα σύνδεσης από μια από τις συσκευές που έχετε ζευγαρώσει προηγουμένως, ένας χάκερ κοντά στη λήψη Bluetooth μπορεί να μιμηθεί την προβλεπόμενη συσκευή προέλευσης και να αποκτήσει πρόσβαση στα ακουστικά σας.

Ένα ζήτημα ελέγχου ταυτότητας έχει επιλυθεί με καλύτερη διαχείριση κατάστασης.

Το ελάττωμα ανακαλύφθηκε από τους Yun-hao Chung και Archie Pusaka, δύο υπαλλήλους της Google που εργάζονται στο ChromeOS, το λειτουργικό σύστημα της ομάδας για υπολογιστές.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι συγκεκριμένο σχετικά με την ενημέρωση, γίνεται λήψη και εγκατάσταση αυτόματα.     Εσείς μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση του υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Έκδοση υλικολογισμικού".