Ο «Ερμής», ο παρουσιαστής προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, παρουσίασε το βίντεο για το debate στην ΕΡΤ

0


Χθες το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ άνοιξε τις πύλες τους στους εκπροσώπους των ΜΜΕ προκειμένου να δουν από κοντά τις σύγχρονες πλέον εγκαταστάσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά και το στούντιο όπου θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες των debate των πολιτικών αρχηγών, ενόψει των εθνικών εκλογών του 2023.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν ότι η ενημέρωση για την παρουσίαση του στούντιο 4 όπου στις 10 Μαΐου θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών έγινε από έναν... κατασκευασμένο παρουσιαστή, μέσω τεχνητής νοημοσύνης, τον «Ερμή».

Ο λόγος του «Ερμή» ήταν στοχευμένος και κατά διαστήματα χιουμοριστικός, προκαλώντας ανά διαστήματα την απορία και τα σχόλια των ίδιων των παρουσιαστών αναφορικά με το μέλλον τους στη θέση του εργαζόμενου.

«Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν μου έχουν φορτώσει τα ανάλογα data. Eφόσουν ενδιαφέρεστε, θα σας τα πουν αναλυτικότερα με τον παραδοσιακό τρόπο τα στελέχη του ERTNEWS. Mε συγχωρείτε για τα λάθη, τα παράπονά σας στον προγραμματιστή μου», είπε με χιούμορ ο «Ερμής» στο τέλος του βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !