Το δίκτυο Find My της Apple σάς ενημερώνει για την τοποθεσία πολλών από τα προϊόντα της εταιρείας αλλά το Apple Pencil δεν είναι μέρος αυτής της λίστας. Με άλλα λόγια, αν χάσετε τη γραφίδα σας, καλή τύχη για να τη βρείτε. Αλλά ένα μελλοντικό μοντέλο θα μπορούσε να υιοθετήσει κάτι καινούργιο.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple σχετίζεται με τον εντοπισμό ενός χαμένου μολυβιού Apple που μπορεί να γίνει δυνατό με τα ενσωματωμένα ακουστικά αντηχεία. Μπορούν να βρίσκονται στο κάλυμμα του Apple Pencil και να περιλαμβάνουν τμήματα του εξωτερικού περιβλήματος που είναι αραιωμένα σε ένα κατασκευασμένο πάχος που έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά ή συχνότητα συντονισμού.

Ένα ακουστικό αντηχείο είναι ένα μέσο σχεδιασμένο να αντηχεί ή να δονείται ως απόκριση στα ηχητικά κύματα. Συνήθως δημιουργείται για να ενισχύσει ή να ενισχύσει συγκεκριμένες συχνότητες ήχου ή μήκη κύματος. Σύμφωνα με την αίτηση ευρεσιτεχνίας της Apple, περιγράφεται μια μέθοδος κατά την οποία ένα iPhone παράγει ήχο που αλληλεπιδρά με αντηχεία στο Apple Pencil, με αποτέλεσμα κραδασμούς. Επομένως, πρέπει απλώς να εντοπίσετε από πού προέρχονται οι δονήσεις για να βρείτε το στυλό σας.

Επομένως, η Apple έχει αυτή την ιδέα με ένα σύστημα ακουστικών αντηχείων. Μένει να δούμε τώρα αν αυτό θα αξιοποιηθεί ή όχι. Πράγματι, το γεγονός και μόνο της κατοχής διπλώματος ευρεσιτεχνίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δει το φως της δημοσιότητας.