Αυτό είναι το τέλος για το "My Photo Stream"

Η λειτουργία "My Photo Stream" σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με το iPhone, το iPad ή το iPod touch σας ή που έχετε ανεβάσει από το Mac ή τον υπολογιστή σας. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται για 30 ημέρες.

Στη συνέχεια, η Apple κυκλοφόρησε το iCloud Photos. Βρίσκουμε φωτογραφίες και βίντεο σε πλήρη ανάλυση με συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών. Το μόνο όριο είναι η χωρητικότητα αποθήκευσης iCloud της συνδρομής σας.

Δείτε τι ανακοινώνει η Apple :

Το My Photo Stream έχει προγραμματιστεί να λήξει στις 26 Ιουλίου 2023.

Ως μέρος αυτής της μετάβασης, οι μεταφορτώσεις νέων φωτογραφιών στο My Photo Stream από τις συσκευές σας θα σταματήσουν έναν μήνα πριν, στις 26 Ιουνίου 2023. Τυχόν φωτογραφίες που έχουν μεταφορτωθεί σε αυτήν την υπηρεσία πριν από αυτήν την ημερομηνία θα παραμείνουν στο iCloud για 30 ημέρες από την ημερομηνία μεταφορτώνονται και θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σας που έχουν αυτήν τη στιγμή ενεργοποιημένη τη Ροή φωτογραφιών μου. Στις 26 Ιουλίου 2023, δεν θα υπάρχουν φωτογραφίες στο iCloud και η υπηρεσία θα σταματήσει.

Οι φωτογραφίες στο My Photo Stream είναι ήδη αποθηκευμένες σε τουλάχιστον μία από τις συσκευές σας, επομένως, εφόσον έχετε τη συσκευή με τα πρωτότυπα, δεν θα χάσετε καμία φωτογραφία σε αυτήν τη διαδικασία. Εάν μια φωτογραφία δεν υπάρχει ήδη στη βιβλιοθήκη σας σε ένα συγκεκριμένο iPhone, iPad ή Mac, φροντίστε να την αποθηκεύσετε στη βιβλιοθήκη σας σε αυτήν τη συσκευή.

Στο μέλλον, το iCloud Photos θα είναι η καλύτερη επιλογή για τον συγχρονισμό των φωτογραφιών και των βίντεο που τραβάτε σε όλες τις συσκευές σας και την ασφαλή αποθήκευση τους στο iCloud.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών πριν διακόψετε την υπηρεσία

Για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας αυτήν τη στιγμή στο "My Photo Stream", ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Σε iPhone:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και πατήστε Άλμπουμ.
  2. Πατήστε Η Ροή φωτογραφιών μου > Επιλογή.
  3. Πατήστε τις φωτογραφίες που θέλετε να αποθηκεύσετε και μετά το κουμπί Κοινή χρήση > Αποθήκευση εικόνας.

Σε Mac:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και μετά το άλμπουμ My Photo Stream.
  2. Επιλέξτε όποιες φωτογραφίες θέλετε να αποθηκεύσετε και δεν βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας.
  3. Σύρτε τα από το άλμπουμ My Photo Stream στη βιβλιοθήκη σας.