Μετά από μια διαρροή από το Amazon που αποκάλυψε αρκετές πληροφορίες, τα Beats Studio Buds+ εμφανίζονται τώρα στα καταστήματα. Η Apple δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει το ζευγάρι ακουστικών, αλλά η αμερικανική μάρκα Best Buy το έχει ήδη σε απόθεμα.

Μια φωτογραφία που κοινοποίησε ο Ben Geskin μας δείχνει το Beats Studio Buds+ και πιο συγκεκριμένα το κουτί. Τονίζονται δύο στοιχεία, δηλαδή η καλύτερη μείωση θορύβου και η αυτονομία που είναι 36 ώρες (χρησιμοποιώντας τη θήκη φόρτισης).

Οπτικά μιλώντας, τα νέα ακουστικά μοιάζουν πολύ με τα υπάρχοντα Beats Studio Buds. Ωστόσο, υπάρχει ένα μοντέλο που ξεχωρίζει, δηλαδή αυτό που είναι διάφανο. Είναι αυτό στη φωτογραφία.

Η διαρροή του Amazon αποκάλυψε επίσης ότι τα ακουστικά έχουν 3 φορές μεγαλύτερα μικρόφωνα, αλλαγές αεραγωγών, νέο τσιπ, έως και 1,6 φορές περισσότερη ενεργή μείωση θορύβου και έως και 2 φορές λειτουργία διαφάνειας. βελτιωμένα σε σχέση με τα αρχικά Studio Buds. Θα υπάρχουν επίσης τέσσερα διαφορετικά μεγέθη ακουστικών στο κουτί, συγκεκριμένα XS, S, M και L, για να χωράνε περισσότερα αυτιά και να δημιουργούν μια σταθερή ακουστική σφράγιση για καλύτερη ακουστική εμπειρία. ακούστε.

Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το Beats Studio Buds+, αλλά γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή χάρη στο Amazon: 18 Μαΐου για 169,95 $. Συγκριτικά, το τρέχον μοντέλο κοστίζει 149,99 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και 189,95 ευρώ στη Γαλλία. Μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε ότι η τιμή στην Ευρώπη θα ξεπεράσει τα 200 ευρώ.