Ο αριθμός έκδοσης για τη δεύτερη υποψήφια έκδοση του iOS 16.5 είναι 20F66. Συγκριτικά, ήταν 20F65. Επομένως, είναι κάτι παραπάνω από ελαφρύ, αλλά η Apple εξακολουθεί να θεωρεί απαραίτητο να είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση πριν από την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης για όλους. Υπενθυμίζουμε ότι το σενάριο ήταν παρόμοιο πριν λίγες μέρες με τη δεύτερη υποψήφια έκδοση του macOS 13.4 . Ο αριθμός κατασκευής είχε αλλάξει από 22F62 σε 22F63.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε τη δεύτερη υποψήφια έκδοση του iOS 16.5. Η Apple έχει ήδη πει ότι η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όσο για το τι νέο υπάρχει στο iOS 16.5, εδώ είναι οι σημειώσεις της Apple:

  • Μια νέα ταπετσαρία του Pride Celebration για την οθόνη κλειδώματος για να τιμήσει την κοινότητα και τον πολιτισμό LGBTQ+.
  • Η καρτέλα Sports στο Apple News παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ιστορίες, βαθμολογίες, βαθμολογίες και πολλά άλλα για τις ομάδες και τα πρωταθλήματα που ακολουθείτε.
  • Η βαθμολογία My Sports και οι κάρτες προγράμματος στο Apple News σάς μεταφέρουν απευθείας στις σελίδες αγώνων, όπου θα βρείτε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένους αγώνες.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το Spotlight θα μπορούσε να μην ανταποκρίνεται.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η εφαρμογή Podcasts στο CarPlay θα μπορούσε να αποτύχει να φορτώσει περιεχόμενο.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι ρυθμίσεις του Χρόνου οθόνης επαναφέρονταν ή δεν συγχρονίζονταν σε όλες τις συσκευές.