Τι νέο υπάρχει στη σημερινή beta; Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, αλλά είναι πιθανό να μην υπάρχει απαραίτητα κάτι νέο. Οι δύο πρώτες beta περιλάμβαναν την ενεργοποίηση της εγγραφής οθόνης iPhone με την Siri και μια καρτέλα αθλητικών στην εφαρμογή Apple News . Εκτός όμως από αυτό, το iOS 16.3 δεν φέρνει (προφανώς) τίποτα άλλο. Η σημερινή beta πιθανότατα θα επικεντρωθεί σε διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει εκδόσεις προγραμματιστών, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού όπου και θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της beta 4 του iOS 16.5. Η Apple δεν μας λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για λήψη για όλους τους χρήστες. Μπορούμε όμως να φανταστούμε ότι θα είναι σύντομα.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει η beta 4 του macOS 13.4 (κατασκευή 22F5059b) σε Mac, το tvOS 16.5 (κατασκευή 20L5559a) στο Apple TV) και το watchOS 9.5 (κατασκευή 20T5560a) στο Apple Watch. Και πάλι, αυτή τη στιγμή προορίζεται για προγραμματιστές, οι δημόσιοι δοκιμαστές θα έχουν σύντομα την ισοδύναμη beta.