Οι πρώτες περιηγήσεις στο στούντιο Fitness+ αποκαλύφθηκαν πέρυσι και αυτή παρέχει επιπλέον πληροφορίες. Σύμφωνα με τον Krol, το στούντιο είναι ένας μεγάλος χώρος όπου ο εξοπλισμός διανέμεται σε διαφορετικούς χώρους αφιερωμένους στην εκπαίδευση και τον διαλογισμό. Τα βίντεο καταγράφονται από 13 ρομποτικές κάμερες και μερικές χειροκίνητες κάμερες, όλα κάτω από ένα πυκνό πλέγμα φωτισμού. Μια ομάδα στο δωμάτιο ελέγχου επιβλέπει τις ζωντανές παραγωγές για να εγγυηθεί την ποιότητα των λήψεων.

Η Apple ανακοίνωσε ότι το Fitness+ προσφέρει πλέον περισσότερες από 4.000 προπονήσεις και διαλογισμούς, με νέες να προστίθενται κάθε εβδομάδα. Τα βίντεο, διάρκειας από 5 έως 45 λεπτά, καλύπτουν δώδεκα είδη προπονήσεων, με πιο πρόσφατο το pilates και το kickboxing.

« Εστιάζουμε στο να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα είναι επιτυχημένοι στο ταξίδι τους στη φυσική τους κατάσταση, είτε το Apple Fitness+ είναι ένα πρόσθετο σε μια δραστηριότητα που απολαμβάνουν ήδη να κάνουν εκτός της υπηρεσίας μας ή αν το Apple Fitness+ είναι ο μόνος τους τρόπος για άσκηση και διαλογισμό . είπε ο Blahnik.

Το Fitness+, που κυκλοφόρησε το 2020, είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής Fitness σε iPhone, iPad και Apple TV. Η υπηρεσία μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί μόνο με iPhone , αλλά εξακολουθεί να απαιτείται ένα Apple Watch για την προβολή προσωπικών δεδομένων κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όπως ο καρδιακός ρυθμός και οι θερμίδες που καίγονται, σε πραγματικό χρόνο. Στις ΗΠΑ, η συνδρομή Fitness+ κοστίζει 9,99 € ανά μήνα (δωρεάν δοκιμή ενός μήνα) ή 79,99 € ετησίως ή μπορεί να συνδυαστεί με άλλες υπηρεσίες της Apple μέσω του Apple One για 31,95 € το μήνα.