Πώς να αφαιρέσετε την eSIM από το iPhone

0

Ίσως για κάποιο λόγο να χρειαστεί να διαγράψετε την eSIM σας εάν έχετε μεταφέρει τον αριθμό τηλεφώνου της eSIM σε άλλο iPhone ή εάν πρόκειται να πουλήσετε, να ανταλλάξετε ή να παραχωρήσετε τη συσκευή σας.
Δεν συνιστούμε να διαγράψετε την eSIM σας ως βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων, εκτός εάν σας ζητηθεί από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Εάν διαγράψετε την eSIM σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για να αποκτήσετε μια νέα.

Πως να διαγράψετε την ESIM από το IPHONE

Βήμα πρώτο

Πατήστε για εκκίνηση της εφαρμογής Ρυθμίσεις από την Αρχική οθόνη σας. 


Πώς να αφαιρέσετε την eSIM από το iPhone

Βήμα δευτερο

Πατήστε δεδομένα από το μενού Ρυθμίσεις. 

Πώς να αφαιρέσετε την eSIM από το iPhone

Βήμα τρίτο

Επιλέξτε τον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας που θέλετε να καταργήσετε από τη λίστα των SIM. 

Πώς να αφαιρέσετε την eSIM από το iPhone

Βήμα τέταρτο

Πατήστε Διαγραφή eSIM 

 
Πώς να αφαιρέσετε

Βήμα πέμπτο

Θα λάβετε προειδοποίηση ότι "Αυτή η eSIM θα διαγραφεί από το iPhone σας. Το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας δεν θα ακυρωθεί. Επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για να λάβετε μια νέα eSIM ή να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας"

Πατήστε Διαγραφή eSIM άλλη μια φορά για επιβεβαίωση.
την eSIM από το iPhone Πώς να αφαιρέσετε την eSIM από το iPhone

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

● Αφού ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του δικτύου σας για να ακυρώσετε το πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.
● Εάν διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις από το iPhone σας, μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε και την eSIM σας ή να το διατηρήσετε.

Τι ειναι μια κάρτα ESIM

Η eSIM είναι μια βιομηχανική ψηφιακή κάρτα SIM που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε φυσική κάρτα SIM. Μπορείτε να εγκαταστήσετε οκτώ ή περισσότερες eSIM σε ένα iPhone και να χρησιμοποιήσετε δύο αριθμούς τηλεφώνου ταυτόχρονα. Η eSIM μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη αγοράς φυσικών καρτών SIM για τη νέα σας συσκευή. Ωστόσο, οι κάρτες eSIM δεν υποστηρίζονται ακόμη από όλους τους παρόχους και τις συσκευές.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΝΑ ESIM

● Ένα iPhone με δυνατότητα eSIM: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR ή νεότερη έκδοση
● Ασύρματη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή πάροχος υπηρεσιών παγκοσμίως που υποστηρίζει eSIM. Οι δημοφιλείς εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που υποστηρίζουν προγράμματα κινητής τηλεφωνίας eSIM στις Ηνωμένες Πολιτείες περιλαμβάνουν τις T-Mobile, Verizon και AT&T. Η eSIM στο iPhone δεν προσφέρεται στην ηπειρωτική Κίνα. Στο Χονγκ Κονγκ και στο Μακάο, ορισμένα μοντέλα iPhone διαθέτουν eSIM.
● Σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi, εκτός εάν διαθέτετε μοντέλο iPhone 14 μόνο με eSIM

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !