Έχουν προκύψει αρκετές μαρτυρίες, ειδικά στο Reddit ( εδώ κι εκεί ). Με βάση τα σχόλια των χρηστών, τα περισσότερα μοντέλα Apple Watch έχουν αυτό το σφάλμα πράσινης οθόνης με το watchOS 9.5. Οι χρήστες υποδεικνύουν ότι το πρόβλημα της οθόνης είναι ιδιαίτερα ορατό κατά την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης, την πρόσβαση στο κέντρο ελέγχου ή ακόμα και στο χώρο για να δείτε τις ειδοποιήσεις.

Φαίνεται ότι το Apple Watch Ultra και το Apple Watch SE επηρεάζονται λιγότερο από αυτό το πρόβλημα από άλλα ρολόγια. Αλλά αυτό το σημείο μένει να επιβεβαιωθεί. 

Και έτσι μπορεί να προκύψει ένα ερώτημα για το αν προστίθεται σκόπιμα αυτή μια πρασινωπή οθόνη; Αυτό φαίνεται απίθανο, ειδικά αφού δεν αφορά όλους. Επίσης, κάποιοι κατάφεραν να το κάνουν να φύγει επανεκκινώντας το ρολόι. Αλλά για άλλους, η πρασινωπή οθόνη παραμένει, ακόμη και μετά από αυτόν τον χειρισμό.

Αποδεικνύεται ότι οι χρήστες iPhone αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα με το iPhone 11 . Μια ενημέρωση iOS διόρθωσε το πρόβλημα. Μπορούμε επομένως να φανταστούμε ότι η ιστορία θα επαναληφθεί εδώ, ενδεχομένως με το watchOS 9.5.1. Ή, η Apple θα περιμένει την κυκλοφορία του watchOS 9.6 ( το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος σε έκδοση beta ).