Το WhatsApp προσθέτει τη δυνατότητα επεξεργασίας ενός μηνύματος μετά την αποστολή

0


Το WhatsApp ανακοινώνει μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται τα μηνύματά τους αφού τα στείλουν σε μια συνομιλία. Τα μηνύματα περιγράφουν λεπτομερώς το σύστημα.

WhatsApp Επεξεργασία μηνύματος

Εδώ είναι τι μας λέει το WhatsApp:

Είτε πρόκειται για διόρθωση ορθογραφικού λάθους είτε για τοποθέτηση ενός μηνύματος στο πλαίσιο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε περισσότερο έλεγχο στις συνομιλίες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα ένα μήνυμα και να επιλέξετε «Επεξεργασία» από το μενού εντός δεκαπέντε λεπτών από την αποστολή του.

Τα επεξεργασμένα μηνύματα θα επισημαίνονται ως "Επεξεργασμένα". Έτσι, οι παραλήπτες τους θα γνωρίζουν τη διόρθωση χωρίς να εμφανίζεται το ιστορικό των τροποποιήσεων. Όπως συμβαίνει με όλα τα προσωπικά μηνύματα, πολυμέσα και κλήσεις, τα μηνύματά σας και οι αλλαγές που κάνετε σε αυτά προστατεύονται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Όπως αναφέρει το WhatsApp, οι χρήστες έχουν 15 λεπτά μετά την αποστολή για να επεξεργαστούν τα μηνύματά τους. Μετά από αυτό το διάστημα, η επιλογή για επεξεργασία εξαφανίζεται.

Η νέα καινοτομία κυκλοφορεί σε χρήστες σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνει το WhatsApp. Μερικοί χρήστες μπορούν να το εκμεταλλευτούν σήμερα. Για άλλους, θα είναι σταδιακά διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής σε iOS και Android για να πληρείτε τις προϋποθέσεις.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !