Η Apple παρουσιάζει την έκδοση 2023 του λουράκι Pride για το Apple Watch, το οποίο συνοδεύεται από ειδική πρόσοψη ρολογιού και ταπετσαρία για το iPhone. Θα είναι διαθέσιμο σε όλους για παραγγελία από τις 23 Μαΐου.


Δείτε πώς η Apple παρουσιάζει το νέο της βραχιολάκι Pride:

Εμπνευσμένο από τη δύναμη και την ομορφιά της κοινότητας LGBTQ+, το νέο σχέδιο αθλητικού βραχιολίου διαθέτει τα χρώματα ουράνιου τόξου της σημαίας Pride και πέντε άλλα χρώματα – το μαύρο και το καφέ συμβολίζουν τις κοινότητες μαύρων και Λατίνων, καθώς και ανθρώπους που είναι νεκροί ή ζουν με HIV/ Το AIDS, ενώ το γαλάζιο, το ροζ και το λευκό αντιπροσωπεύουν τρανς και μη δυαδικά άτομα.

Το φετινό μοντέλο ενσωματώνει ένα χαρούμενο ουράνιο τόξο από γεωμετρικά σχήματα σε μια λευκή βάση, τα οποία έχουν καλουπωθεί με συμπίεση για να σχηματίσουν το τελικό βραχιόλι. Κατά τη διαδικασία διαμόρφωσης, το υλικό βάσης ρέει γύρω από κάθε μεμονωμένο σχήμα, δημιουργώντας μικρές παραλλαγές στη διάταξή τους. Δεν υπάρχουν δύο ίδια βραχιόλια, κάτι που αντικατοπτρίζει την ατομικότητα όλων των μελών της LGBTQ+ κοινότητας.

Η σπορ μπάντα Pride 2023 θα είναι διαθέσιμη στα 49 € τόσο για το Apple Watch 41 mm όσο και για το μοντέλο 45 mm. Θα είναι δυνατή η αγορά του από τις 23 Μαΐου στο Apple Store online και την επόμενη μέρα στα φυσικά Apple Stores. Θα απαιτήσει το iOS 16.5 στο iPhone και το watchOS 9.5 στο Apple Watch ( έρχεται σε λίγες μέρες ) για να ενεργοποιήσει τη νέα ταπετσαρία και την πρόσοψη ρολογιού.