Η Apple αναφέρει στις σημειώσεις της ότι η ενημέρωση διαθέτει μια νέα διάταξη για να διευκολύνει την προβολή και τη διαχείριση των κλήσεων, των συνομιλιών, των κρατήσεων και άλλων δραστηριοτήτων. Υπάρχει επίσης η επιλογή αναζήτησης κοντινών κέντρων εξυπηρέτησης. Βρίσκουμε τον χάρτη με την τοποθεσία κάθε επισκευαστή, καθώς και τα ονόματά τους. Το πάτημα σε ένα συγκεκριμένο μέρος παρέχει πληροφορίες: όνομα, διεύθυνση, εξουσιοδοτημένο κέντρο της Apple, επισκευασμένα προϊόντα ή ακόμα και τη δυνατότητα να κλείσετε ένα ραντεβού.

Από την άλλη πλευρά, η Apple λέει ότι η ενημέρωση περιλαμβάνει την προσθήκη του Βιετνάμ στις περιοχές της εφαρμογής Apple Support και των βιετναμικών ως υποστηριζόμενης γλώσσας. Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη σε 32 γλώσσες και 174 περιοχές.

Η εφαρμογή Apple Support είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από το App Store για iPhone και iPad.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτή η εφαρμογή σάς παρέχει εξατομικευμένη πρόσβαση σε λύσεις για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Apple. Μπορείτε να βρείτε βοήθεια, να κανονίσετε μια επισκευή, να μιλήσετε με κάποιον, να κλείσετε ένα ραντεβού και πολλά άλλα.