Το πρόγραμμα WWDC 2023

Οι προγραμματιστές θα δικαιούνται πρωινό στις 5 Ιουνίου, ακολουθούμενο από την κεντρική ομιλία στις 10 π.μ. (7 μ.μ. στη Γαλλία). Αυτό το συνέδριο θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα iOS 17, macOS 14, watchOS 10, tvOS 17 και τα ακουστικά AR/VR της Apple. Στη συνέχεια, η Apple θα οργανώσει το συνέδριο Platforms State of the Union, το οποίο είναι ισοδύναμο του βασικού σημειώματος, αλλά πραγματικά επικεντρωμένο στην ανάπτυξη. Θα ακολουθήσουν δύο 30λεπτες ξεναγήσεις στο Apple Park. Θα είναι από τις 3 μ.μ. (τοπική ώρα).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας περιοδείας "Inside the Ring" στο Apple Park και μιας περιοδείας "Inner Meadow". Στο πλαίσιο της περιοδείας, οι προγραμματιστές θα επισκεφθούν το Caffè Macs (το οποίο υποτίθεται ότι είναι το εταιρικό εστιατόριο της Apple), θα ακούσουν για το μοναδικό αρχιτεκτονικό σχέδιο του Apple Park, θα δουν μια θέα στο Apple Park και θα δουν μια έκθεση στην γκαλερί Apple Park. η οποία λέει η Apple δεν ήταν ποτέ ανοιχτή στους επισκέπτες μέχρι τώρα.

Η εσωτερική ξενάγηση στο λιβάδι θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες μέσα από τα περιβόλια και τη λίμνη, ενώ η Apple θα αφηγηθεί την ιστορία του ουράνιου τόξου (παρών στο Apple Park) και θα τονίσει τα σχεδιαστικά στοιχεία του κτιρίου.


Από την άλλη, θα πραγματοποιηθούν τα Apple Design Awards στις 17:30, καθώς και μια ειδική βραδινή δραστηριότητα. Σύμφωνα με την Apple, αυτή η ειδική δραστηριότητα είναι αυτή που οι συμμετέχοντες «δεν θα θέλουν να χάσουν» και θα συνοδεύεται από φαγητό και ποτό.

Από τις 6 Ιουνίου, οι προγραμματιστές θα μπορούν να συμμετέχουν σε συνεδρίες. Δεν διευκρινίζεται ποιο θα είναι το θέμα, αλλά είναι πιθανό να σχετίζεται με τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας που ανακοινώθηκε την προηγούμενη μέρα.