Λίγες μέρες πριν την έναρξη του WWDC 2023, η Apple προσφέρει μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας, διαθέσιμη σε όλους με ένα iPhone ή iPad. Αυτή είναι το ετήσια έκπληξη της εταιρείας.

Μεταβαίνοντας στον ιστότοπο της Apple με το iPhone ή το iPad σας, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή «Προβολή σε επαυξημένη πραγματικότητα». Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σαρώσετε το μέρος όπου βρίσκεστε και στη συνέχεια θα σχηματιστεί σταδιακά ένα λογότυπο της Apple. Το λογότυπο έχει χρώματα που βρίσκονται και στην πρόσκληση του WWDC 2023. Υπάρχει επίσης η ημερομηνία 5 Ιουνίου 2023, που αντιστοιχεί στην έναρξη του συνεδρίου. Και αν θέλετε, μπορείτε να πατήσετε το «Αντικείμενο» στο επάνω μέρος της οθόνης για να δείτε το λογότυπο χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε επαυξημένη πραγματικότητα.

Το WWDC 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου . Θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε τα iOS 17, macOS 14, watchOS 10 και tvOS 17. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε την παρουσίαση προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου ακουστικού μικτής πραγματικότητας που θα πρέπει να ονομάζεται Reality Pro. Αναμένεται επίσης ένα MacBook Air με οθόνη 15 ιντσών. Και τα υπόλοιπα είναι ένα μυστήριο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν θα υπάρξει νέο iPhone στην κεντρική ομιλία. Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να ανακαλύψετε το iPhone 15 ολοκληρωμένο.