Τα AirPods θα μπορούσαν να έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε μαύρο, «ξανθό» (ροζ χρυσό), ροζ και κόκκινο (Product Red). Η Apple δοκίμασε αυτά τα χρώματα από την εποχή του iPhone 7 για να συνδεθεί με το smartphone. Αλλά τα ακουστικά που πωλήθηκαν μέχρι σήμερα ήταν μόνο σε λευκό.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Kosutami , έναν συλλέκτη προϊόντων της Apple που τυχαίνει να αποκτά πρωτότυπα ή τουλάχιστον πληροφορίες για αυτά. Χθες αποκάλυψε ότι η Apple δοκιμάζει φορτιστές MagSafe σε πολλά χρώματα. Σήμερα, αναφέρει ότι το ίδιο συνέβη και με τα AirPods.

Στόχος της Apple ήταν να έχει AirPods που θα μπορούσαν να ταιριάζουν με το iPhone 7, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν το ζευγάρι που τους ταιριάζει. Το έργο ήταν σε προχωρημένο στάδιο στην πραγματικότητα, σε σημείο αναμονής για τις φάσεις DVT και PVT. 

Το DVT (Design Validation Test) είναι το τεστ επικύρωσης σχεδιασμού. Αυτό είναι το στάδιο όπου χρησιμοποιούνται πραγματικές διαδικασίες παραγωγής για να επαληθευτεί ότι η συσκευή μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα με την προγραμματισμένη προσέγγιση, έτσι ώστε όλα όσα χρειάζονται για τη γραμμή παραγωγής να μπορούν να οριστικοποιηθούν. Το PVT (Production Validation Test) είναι το τελευταίο βήμα πριν από τη μαζική παραγωγή. Σε αυτό το σημείο, όλος ο εξοπλισμός παραγωγής έχει κλειδωθεί και η προσοχή στρέφεται στη βελτίωση της παραγωγής για να διασφαλιστεί ότι πληροί τις απαιτήσεις ποιότητας και ταχύτητας της γραμμής.

Κι όμως, η Apple δεν κυκλοφόρησε ποτέ τα AirPods σε πολλά χρώματα, αφού δικαιούμαστε μόνο το λευκό μοντέλο, ακόμα και σήμερα. Δεν υπάρχουν φήμες που να προτείνουν πολύχρωμα AirPods για την κυκλοφορία του iPhone 15 τον Σεπτέμβριο, αλλά ποιος ξέρει: η Apple μπορεί να μας εκπλήξει.