Το WhatsApp δοκιμάζει την κοινή χρήση οθόνης μεταξύ των χρηστών

0


Το WhatsApp δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται οθόνη με τις επαφές τους. Αυτή τη στιγμή απευθύνεται σε χρήστες Android με την έκδοση beta της εφαρμογής, όπως σημειώνεται από το WABetaInfo .

WhatsApp Share Screen

Το εικονίδιο ενός τηλεφώνου με ένα δεξιό βέλος αντιπροσωπεύει τη λειτουργικότητα και προσθέτει στα παραδοσιακά εργαλεία (όπως διακόπτη κάμερας, σίγαση και απενεργοποίηση βίντεο) που εμφανίζονται στο κάτω μέρος των κλήσεων WhatsApp . Μόλις πατήσετε το νέο κουμπί, εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας ρωτά εάν θέλετε να ξεκινήσετε την εγγραφή και τη ροή με το WhatsApp, μαζί με μια προειδοποίηση ότι η εταιρεία θα έχει πρόσβαση σε τυχόν κωδικούς πρόσβασης, φωτογραφίες ή λεπτομέρειες πληρωμής που θα έχετε δημοσιεύσει. Εάν συμφωνείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο «Έναρξη τώρα». Στη συνέχεια, μπορείτε να διακόψετε την κοινή χρήση της οθόνης σας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης είναι προς το παρόν για δοκιμαστές με την έκδοση beta της εφαρμογής Android. Μπορούμε να περιμένουμε το ίδιο και στο iOS; Για την ώρα δεν λέγεται τίποτα.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα για όλους, θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ακόμη εβδομάδες. Το WhatsApp δεν έχει ακόμη ανακοινώσει δημόσια αυτή την καινοτομία.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !