Τι βρίσκουμε με το watchOS 9.5.1; Η Apple δεν είναι πολύ ομιλητική στο θέμα, αρκείται σε επιδιορθώσεις σφαλμάτων και γενικές βελτιώσεις. Δεν υπάρχει λίστα με ακριβείς λεπτομέρειες για κάθε επιδιόρθωση και βελτίωση.

Για λήψη της ενημέρωσης, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ρολόι μου > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη του watchOS 9.5.1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 50% αυτονομία για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση.

Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση για το Apple Watch θα είναι το watchOS 10. Η Apple θα την ανακοινώσει στις 5 Ιουνίου, την ερχόμενη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC 2023. Ορισμένες πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει σχετικά, όπως το γεγονός ότι η Apple θα προτείνει « σημαντικές αλλαγές» σε επίπεδο διεπαφής. Θα βρίσκαμε συγκεκριμένα widgets , καθώς και μια νέα αρχική οθόνη με φακέλους . Πρέπει επίσης να περιμένουμε νέες ενέργειες που μπορούν να εκτελεστούν χρησιμοποιώντας τα κουμπιά.

Η beta του watchOS 10 θα φτάσει στις 5 Ιουνίου το βράδυ, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για την τελική έκδοση διαθέσιμη για όλους.