Το hashflag είναι ένα σύστημα που προσφέρεται από το Twitter που επιτρέπει στις εταιρείες να επισημαίνουν ένα συγκεκριμένο hashtag. Αυτό χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από τα κινηματογραφικά στούντιο όταν μια νέα ταινία βγαίνει για να τονίσει τον τίτλο και τους βασικούς χαρακτήρες. Το ίδιο ισχύει και για τις νέες σειρές. Τα tweets με hashflag εντοπίζονται εύκολα, εξ ου και το ενδιαφέρον για τις επωνυμίες να το χρησιμοποιήσουν και να τραβήξουν την προσοχή. 

Η Apple έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη δυνατότητα αρκετές φορές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής ομιλίας της τον Σεπτέμβριο του 2021, όπου η εταιρεία παρουσίασε το iPhone 13 και το Apple Watch Series 7. Πέρυσι, η Apple πρόσφερε μια ειδική παρουσίαση στο Twitter πριν από την κεντρική ομιλία του Σεπτεμβρίου, όταν το συγκρότημα ανακοίνωσε το iPhone 14 και το Apple Watch Ultra. Μπορούμε φυσικά να περιμένουμε το ίδιο για την κεντρική ομιλία του Σεπτεμβρίου 2023 με το iPhone 15s.

Υπενθυμίζουμε ότι το WWDC 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου . Η ημερομηνία που θα θυμάται το ευρύ κοινό είναι η 5η Ιουνίου στις 7 μ.μ., αφού θα βρούμε την εναρκτήρια ομιλία . Αυτή θα είναι η ευκαιρία να έχουμε την παρουσίαση των iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10, tvOS 17, καθώς και των ακουστικών μικτής πραγματικότητας της Apple και των νέων Mac .