Ο Deirdre O'Brien, αντιπρόεδρος των Apple Stores, χαιρέτισε την επέκταση και είπε ότι θα επιτρέψει στους Βιετναμέζους πελάτες να αγοράσουν νέα προϊόντα, να συνδεθούν με μέλη της ομάδας της Apple και ακόμη περισσότερα.

«Είμαστε περήφανοι που επεκταθούμε στο Βιετνάμ και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη με την κυκλοφορία του Διαδικτυακού Καταστήματος της Apple », δήλωσε ο Deirdre O'Brien. "Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, οι Βιετναμέζοι πελάτες θα μπορούν πλέον να εξερευνήσουν την απίστευτη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μας, να συνδεθούν με τους έμπειρους ειδικούς μας και να βιώσουν τα καλύτερα της Apple όπως ποτέ πριν. "

Η Apple λέει ότι η εμπειρία της στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα είναι διαθέσιμη τόσο στα βιετναμέζικα όσο και στα αγγλικά. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να λάβουν βοήθεια από ειδικούς για να διασφαλίσουν ότι θα επιλέξουν το σωστό προϊόν, είτε πρόκειται για iPhone, iPad, Mac, Apple Watch ή άλλο.

Η προηγούμενη χώρα που είχε το δικαίωμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple ήταν η Ινδία. Αυτό χρονολογείται από τον Σεπτέμβριο του 2020 . Έκτοτε, η Apple έχει ανοίξει δύο φυσικά καταστήματα στη χώρα και δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί.