Είναι σχεδόν το τέλος για την εφαρμογή Messenger στο Apple Watch, με τη Meta, τη μητρική εταιρεία του Facebook, να ανακοινώνει ότι η εγκατάλειψή της θα είναι πραγματικότητα μετά τις 31 Μαΐου.

«Μετά τις 31 Μαΐου, το Messenger δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο ως εφαρμογή Apple Watch, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το Messenger στο ρολόι σας », αναφέρει ένα μήνυμα στο επάνω μέρος της εφαρμογής.

Ποιός είναι ο λόγος ? Η Meta δεν δίνει συγκεκριμένες λεπτομέρειες, με έναν εκπρόσωπο να δηλώνει απλώς , «Οι χρήστες μπορούν ακόμα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις Messenger στο Apple Watch τους όταν γίνει σύζευξη, αλλά από τα τέλη Μαΐου, δεν θα μπορούν πλέον να απαντούν από το ρολόι τους. Ωστόσο, θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Messenger στο iPhone τους, στον υπολογιστή τους και στον Ιστό .

Η εφαρμογή Messenger έκανε το ντεμπούτο της στο Apple Watch το 2015 . Οκτώ χρόνια αργότερα, σταματά. Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωνές, likes, αυτοκόλλητα και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την εφαρμογή smartphone.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η λίστα των εφαρμογών Apple Watch που έχουν διακοπεί συνεχίζει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Οι Twitter , Instagram , Trello, Slack, Uber και άλλοι αποφάσισαν επίσης να σταματήσουν τις εφαρμογές τους για το ρολόι Apple Watch.