Netflix: Η κοινή χρήση λογαριασμού τελειώνει σήμερα

0


Αυτό είναι τώρα πραγματιικοτητα, αφού το τέλος της κοινής χρήσης λογαριασμών Netflix είναι το νέο εμπόδιο. Η υπηρεσία ροής έστειλε ένα email στους συνδρομητές της ειδοποιώντας τους για την αλλαγή.

«Ο λογαριασμός σας στο Netflix είναι για εσάς και για τους ανθρώπους που ζουν μαζί σας – το νοικοκυριό σας. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε το Netflix εν κινήσει ή ενώ ταξιδεύετε, στις προσωπικές σας συσκευές ή στην τηλεόραση όπου βρίσκεστε », ανέφερε η πλατφόρμα στο email της.

Τι συμβαίνει με την κοινή χρήση λογαριασμού; Το Netflix προσφέρει δύο λύσεις:

  • Προφίλ μεταφοράς: Όποιος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας μπορεί να μεταφέρει ένα προφίλ σε μια νέα συνδρομή που θα πληρώσει για τον εαυτό του.
    Προσθέστε έναν επιπλέον συνδρομητή: Μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας στο Netflix με κάποιον που δεν ζει μαζί σας με επιπλέον 5,99 €/μήνα.

Αντίο Κοινή χρήση λογαριασμού Netflix

Επομένως, η τιμή  είναι 5,99 €/μήνα για να προσθέσετε ένα άτομο στον λογαριασμό σας που δεν μένει στο ίδιο νοικοκυριό. Η τιμή ποικίλλει ανά χώρα (είναι 3,99 €/μήνα για παράδειγμα στην Πορτογαλία).

Το Netflix θα ζητήσει από τους συνδρομητές του να ορίσουν μια κύρια τοποθεσία, για να διασφαλίσει ότι οποιοσδήποτε ζει στο νοικοκυριό μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό. Το Netflix διευκρινίζει ότι θα εξακολουθεί να είναι δυνατό για τους συνδρομητές να παρακολουθούν περιεχόμενο εν κινήσει/ταξιδεύουν, κάτι που γίνεται μέσω προσωρινών κωδικών πρόσβασης.

Πώς όμως εντοπίζει το Netflix συσκευές μέσα σε ένα νοικοκυριό; "Χρησιμοποιούμε πληροφορίες όπως διεύθυνση IP, αναγνωριστικό συσκευής και δραστηριότητα λογαριασμού από συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό Netflix", προηγουμένως ανέφερε η πλατφόρμα .

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί συνδρομητές επικρίνουν την επιλογή του Netflix. Αρκετοί από αυτούς μοιράζονται μηνύματα και στιγμιότυπα οθόνης που δείχνουν ότι καταργούν την εγγραφή τους από την υπηρεσία ροής.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !