Το OneSettings φέρνει την εφαρμογή OneUI Settings της Samsung στο iOS

0


Όταν κάνετε jailbreak το iPhone σας, είναι πολύ πιθανό να εγκαταστήσετε διάφορα tweaks. Μόλις εγκατασταθεί, θα βρείτε αναμφίβολα τον εαυτό σας πρόσβαση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να διαμορφώσετε τις προτιμώμενες τροποποιήσεις σας. Το tweak του OneSettings έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δώσει στην εφαρμογή Ρυθμίσεις μια σύγχρονη και ανανεωμένη εμφάνιση στο iOS 14 – iOS 16.5.

Τι είναι το OneSettings;

Το OneSettings είναι ένα εξαιρετικό tweak jailbreak που μεταμορφώνει την αισθητική της εφαρμογής Ρυθμίσεις στο iOS, αντλώντας έμπνευση από την κομψή διεπαφή της αναζήτησης   της Samsung της εφαρμογής OneUI Settings . Αυτή η προσαρμογή ξεπερνά τις απλές οπτικές βελτιώσεις και παρέχει επίσης μια σειρά από επιλογές προσαρμογής για την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Με το OneSettings, μπορείτε να εξατομικεύσετε το φόντο των ρυθμίσεων, να επιλέξετε προσαρμοσμένα χρώματα και ακόμη και να προσαρμόσετε την εμφάνιση των κελιών του πίνακα, μεταξύ πολλών άλλων λειτουργιών.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης της προσαρμογής του OneSettings, ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων προστίθεται απρόσκοπτα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Από αυτό το βολικά τοποθετημένο παράθυρο, αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο του tweak, επιτρέποντάς σας να το ενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε με ακρίβεια κάθε πτυχή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η προεπιλεγμένη εμφάνιση της εφαρμογής Ρυθμίσεις είναι εκπληκτική, αλλά μπορείτε να τη συντονίσετε περαιτέρω.

Για να απλοποιήσει την προσαρμογή, η Nightwind, ο εξαιρετικός προγραμματιστής πίσω από αυτό το tweak, έχει οργανώσει προσεκτικά ενότητες προτιμήσεων, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, της μετατόπισης, του τίτλου, των κελιών πίνακα, του κελιού λογαριασμού και των διάφορων. Αυτές οι ενότητες καθιστούν εύκολη την εξατομίκευση των ρυθμίσεών σας με ευκολία.

Το OneSettings tweak ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο εξελιγμένα προσαρμογές προσαρμογής που διατίθενται για την εφαρμογή Settings. Σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε απαράμιλλο έλεγχο στην εμφάνιση της εφαρμογής. Με το OneSettings, μπορείτε να ορίσετε αβίαστα μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου τόσο για τη Dark Mode όσο και για τη Light Mode, μαζί με την επιλογή να εφαρμόσετε ένα κομψό εφέ θαμπώματος στην εικόνα φόντου. 

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν ότι το OneSettings είναι ενεργοποιημένο στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Με αυτό το ισχυρό tweak, έχετε την ευελιξία να προσαρμόσετε το χρώμα του φόντου, τα χρώματα της γραμμής πλοήγησης για σκοτεινές και ανοιχτές λειτουργίες, χρώματα προβολής πίνακα, χρώματα κουμπιών λογαριασμού, χρώματα κουμπιών αναζήτησης, χρώμα περιγράμματος, πλάτος περιγράμματος, χρώμα τίτλου, χρώματα επάνω και κάτω ετικέτας , ενεργοποίηση και απενεργοποίηση χρωμάτων, χρώμα ετικέτας λεπτομερειών, χρώμα βέλους αξεσουάρ, χρώμα γραμμής κύλισης, χρώμα γραμμής αναζήτησης και ακόμη και το χρώμα του μενού της γραμμής πλοήγησης. Αυτά τα χαρακτηριστικά χρώματος σάς δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Επιπλέον, το OneSettings παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής του κειμένου εντός της εφαρμογής Ρυθμίσεις. Έχετε την ελευθερία να τροποποιήσετε ρυθμίσεις όπως η στοίχιση στο κέντρο του τίτλου των ρυθμίσεων, να ελέγξετε την ορατότητα του τίτλου των ρυθμίσεων, να προσαρμόσετε την τιμή του τίτλου και ακόμη και να επιλέξετε εάν ο τίτλος των ρυθμίσεων θα εμφανίζεται με έντονη γραφή ή χωρίς έντονη γραφή. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν μικρότερο τίτλο ρυθμίσεων, επιτρέποντας μια πιο συμπαγή και βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

Το OneSettings tweak προσφέρει εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής για το κελί του λογαριασμού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως εναλλακτικά εικονίδια λογαριασμού, προσαρμογή κελιών στοκ iCloud, δυνατότητα απόκρυψης του εικονιδίου αναζήτησης, εικονιδίου λογαριασμού ή εικόνας προφίλ. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να εμφανίσετε μια εικόνα προφίλ iCloud και να προσαρμόσετε τη θέση της εικόνας του λογαριασμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, το tweak σάς δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε προσαρμοσμένα ονόματα που σχετίζονται με το κελί του λογαριασμού.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν τις προτιμήσεις προσαρμογής του OneSettings.

Εκτός από τις λειτουργίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως, το OneSettings tweak για iOS 14 – το iOS 16 προσφέρει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής για κελιά πίνακα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη λειτουργικότητά τους. Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κελιά πίνακα, να τα οργανώσετε σε ομάδες όπως Συνδεσιμότητα, Ειδοποιήσεις & Ήχοι, Γενικά, Tweaks, Εφαρμογές και Εφαρμογές συστήματος. Επιπλέον, μπορείτε να αποκρύψετε συγκεκριμένα κελιά που δεν σχετίζονται με εσάς.

Μπορούν να γίνουν προσαρμογές στο ύψος των κελιών του πίνακα, στα ένθετα προβολής πίνακα, ακόμη και στην γωνιακή ακτίνα της ίδιας της προβολής πίνακα. Το tweak παρέχει επίσης επιλογές για την προσαρμογή των εικονιδίων, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής εμφάνισης κυκλικών εικονιδίων και τη δυνατότητα τροποποίησης ετικετών κελιών πίνακα, διαστημάτων και διαχωριστικών. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε την ορατότητα αξεσουάρ βέλους, να αποκρύψετε διακόπτες, να απενεργοποιήσετε ετικέτες λεπτομερειών, να επισημάνετε κελιά πίνακα, να εμφανίσετε IP για συνδέσεις Wi-Fi και ακόμη και να εμφανίσετε το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου.

Τελευταίο αλλά σίγουρα εξίσου σημαντικό, το OneSettings περιλαμβάνει την ενότητα Διάφορα, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων επιλογών προσαρμογής. Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να προσαρμόσετε με ακρίβεια ρυθμίσεις όπως χειροκίνητη ρύθμιση ολισθητήρα, να προσαρμόσετε την εμφάνιση των banner προσαρμόζοντας το διαχωριστικό και το ύψος του banner, τις κεντρικές ετικέτες στα υπομενού για βελτιωμένη οπτική ευθυγράμμιση, ακόμη και να πλαστογραφήσετε την ποσότητα αποθήκευσης ώστε να αντικατοπτρίζει την επιθυμητή τιμή.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να αποκρύψετε τη γραμμή αναζήτησης και το φόντο της, να προσαρμόσετε τη γωνιακή ακτίνα της γραμμής αναζήτησης, να εμφανίσετε ένα εικονίδιο jailbreak, να εμφανίσετε πληροφορίες συσκευής και iOS, να αποκρύψετε το σήμα ενημέρωσης, να ορίσετε ένα προεπιλεγμένο εικονίδιο προσαρμογής για τροποποιήσεις που δεν διαθέτουν, απόκρυψη τη γραμμή κύλισης, διαμορφώστε το μενού της γραμμής πλοήγησης και ενεργοποιήστε τα αναδυόμενα παράθυρα επιβεβαίωσης για ενέργειες μενού.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν το OneSettings tweak Settings.

Επιπλέον, το OneSettings μπορεί να εκτελέσει ακόμη και πλαστογράφηση σελίδων τροποποιώντας την έκδοση λογισμικού, το όνομα μοντέλου, τον αριθμό μοντέλου και τις πληροφορίες του σειριακού αριθμού. δυνατότητες πλαστογράφησης μπαταρίας, που σας επιτρέπουν να τροποποιείτε λεπτομέρειες που σχετίζονται με την μπαταρία. Αυτή η ολοκληρωμένη σουίτα διάφορων επιλογών σάς δίνει τη δυνατότητα να έχετε το απόλυτο επίπεδο ελέγχου επί των λεπτότερων πτυχών της εφαρμογής Ρυθμίσεις.

Προσθήκη αποθετηρίου

Το OneSettings 2 κυκλοφόρησε ως πακέτο επί πληρωμή 1,49 $ διαθέσιμο για αγορά από το Chariz Repository. Προσθέστε το επίσημο αποθετήριο OneSettings 2 στη διαχείριση πακέτων και εγκαταστήστε το τσίμπημα προσαρμογής της εφαρμογής Ρυθμίσεις για iOS 14 – iOS 16. Το OneSettings 2 υποστηρίζει jailbreak χωρίς root που εκτελούν iOS 15, συμπεριλαμβανομένων των Dopamine , Fugu15 Max Beta, Palera1n και XinaA15.

Για να εγκαταστήσετε το OneSettings 2 στη συσκευή σας με jailbroken, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Sileo από την Αρχική οθόνη.
  2. Πατήστε στην καρτέλα Πηγές και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Επεξεργασία.
  3. Προσθέστε την ακόλουθη διεύθυνση URL αποθετηρίου: https://repo.chariz.com/
  4. Αναζητήστε το OneSettings 2 χωρίς root και εγκαταστήστε το tweak.
  5. Επανεκκινήστε το Springboard για να εφαρμόσετε όλες τις αλλαγές.
  6. Το tweak OneSettings 2 μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Εφαρμογή Sileo που εμφανίζει OneSettings Repo και εγκατεστημένα αρχεία.

Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα το repo στους διαχειριστές πακέτων που προτιμάτε (Cydia, Sileo, Installer, Zebra) χρησιμοποιώντας τους βολικούς γρήγορους συνδέσμους που παρέχονται στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το repo και να κάνετε λήψη του OneSettings για iOS 15.

Προσθέστε το OneSettings Repo στον διαχειριστή πακέτων σας και εγκαταστήστε το tweak:

.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !