Δείτε τι είπε ο Tim Cook σε τηλεφωνική επικοινωνία μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων :

Όπως γνωρίζετε, δεν σχολιάζουμε οδικούς χάρτες προϊόντων. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσουμε μια σκόπιμη και στοχαστική προσέγγιση σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει να επιλυθούν ορισμένα ζητήματα, όπως συζητήθηκαν σε διάφορα σημεία. Αλλά οι δυνατότητες είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσες.

Προφανώς, έχουμε κάνει τεράστια βήματα στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης σε όλο το οικοσύστημά μας και τα έχουμε ενσωματώσει σε προϊόντα και δυνατότητες για πολλά χρόνια, όπως μπορείτε να πείτε. πιθανότατα γνωρίζετε. Μπορείτε να το δείτε σε τομείς όπως η ανίχνευση πτώσης, η ανίχνευση ατυχήματος και το ΗΚΓ, τα οποία δεν είναι μόνο εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αλλά και σωτήρια. Είναι απολύτως αξιοσημείωτο. Επομένως, βλέπουμε την τεχνητή νοημοσύνη ως ένα τεράστιο εργαλείο και θα συνεχίσουμε να την ενσωματώνουμε στα προϊόντα μας με πολύ προσεκτικό τρόπο.

Τον περασμένο μήνα, το The Information ανέφερε ότι οι υπάλληλοι της Apple επικρίνουν ευρέως τη Siri για τις ελλείψεις της και έχουν προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στο μοντέλο γλώσσας που ελπίζουν ότι θα είναι έτοιμες για κυκλοφορία σε μια έκδοση του iOS που θα κυκλοφορήσει αργότερα. το επόμενο έτος.

Μπορούμε να περιμένουμε μια επίδειξη ενός ισοδύναμου ChatGPT από την Apple, δηλαδή μιας γενετικής τεχνητής νοημοσύνης; Θα το μάθουμε (ίσως) κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC 2023 στις 5 Ιουνίου .