Η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει με μια παράσταση του Ed Sheeran στο Eventim Apollo στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της συναυλίας, ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ολόκληρο το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του «–» μαζί με μια ομάδα 12 μουσικών, συμπεριλαμβανομένου του Aaron Dessner των The National.

Η συναυλία του Ed Sheeran θα μεταδοθεί στις 10 Μαΐου στις 8 μ.μ. από την Apple Music. Θα είναι επίσης δυνατή η εύρεση της απόδοσης στο Apple TV+. Και για όσους δεν θα είναι διαθέσιμοι αυτή την ώρα, θα υπάρχει η δυνατότητα να βρουν τη συναυλία σε επανάληψη από τις 10 μ.μ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί σας την παράσταση που ανέβασα στο άλμπουμ Subtract » , είπε ο Ed Sheeran. «Ήμουν πολύ νευρικός στο D-Day, γιατί ήταν η πρώτη φορά που ερμήνευσα τους τίτλους του νέου άλμπουμ. Παρουσιαστής της εκπομπής ήταν ο Aaron και το καταπληκτικό συγκρότημα και ήταν τιμή μου να είμαι μαζί τους. Ήταν μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να το καταγράψουμε .

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτό το πρόγραμμα Apple Music Live, το οποίο προσφέρει μια πραγματικά μοναδική προοπτική για το πώς ένας από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς του κόσμου αντιμετωπίζει μερικά από τα πιο βαριά τραύματα που μπορεί κανείς να φανταστεί. Είναι ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και ενδοσκόπηση, αλλά και εξαιρετικά ανταποδοτικό », δήλωσε ο Matt Wilkinson, οικοδεσπότης του Apple Music 1. Επιπλέον, η Apple Music θα προσφέρει στις 9 Μαΐου μια συνέντευξη με τον Ed Sheeran υπό τη διεύθυνση του Matt Wilkinson.

Η πρώτη σεζόν του Apple Music Live ξεκίνησε τον Μάιο του 2022 και συμμετείχαν οι Harry Styles, Billie Eilish, Megan Thee Stallion, Alicia Keys, Wizkid, Luke Combs και άλλοι καλλιτέχνες. Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ποιος θα συμμετάσχει στη δεύτερη σεζόν.